Catinca Roman, noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte femeia: A avut un tratament greșit care i-a agravat starea”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale.

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman face față cu greu problemelor de sănătate cu care se confruntă. Recent, Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.

Vedeta a povestit că a găsit acest loc perfect pentru mama ei după foarte multe căutări și variante. Din fericire, la acest hotel, Mioara Roman are parte de îngrijiri medicale și supraveghere permanentă. De asemenea, Oana Roman a precizat că este în renovări acolo, iar zgomotul și agitația de acolo nu-i făceau prea bine mamei sale, iar din acest motiv a căutat un loc prielnic pentru aceasta.

Și Catinca Roman are mare grijă de mama ei. Recent, vedeta a oferit noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Se pare că Mioara Roman se simte mult mai bine, deși în urmă cu puțin timp a primit un tratament greșit, care i-a înrăutățit starea de sănătate. Ulterior, aceasta a mers la un specialist mai bun care i-a oferit o medicamentație adecvată.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună', a spus ea pentru FANATIK.

 

Catinca Roman se asigură de fiecare dată ca mamei sale să nu îi lipsească nimic și o vizitează aproape zilnic în centrul de îngrijire.

 

„Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție', a mai completat ea.

 

Citește și:Valentina Ionescu trece prin momente grele. Mama artistei a fost internată în spital: Ne dorim sa-și revină”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel