Valentina Ionescu trece prin momente grele. Mama artistei a fost internată în spital: Ne dorim sa-și revină”

Data publicării:
Valentina Ionescu, sursa facebook
Descriere foto: Valentina Ionescu, sursa facebook

Valentina Ionescu trece prin momente grele după ce mama sa a fost internată în spital, de urgență. 

Valentina Ionescu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară trece -prin momente cumplite, după ce mama sa a ajuns la spital în stare gravă, după ce a suferit un AVC. Ulterior, femeia a fost testată pozitiv cu virusul COVID-19. Deși artista și-a dorit să nu vorbească despre acest lucru, acesta s-a confesta totuși la cei care o iubesc și o apreciază.

„Probabil că surorile mele se vor supăra pe mine pentru că nu ar trebui să spun, dar mama mea a făcut un AVC acum trei săptămâni. A fost internată la Pitești pentru că locuiește lângă Curtea de Argeș. A stat în UPU trei ore, i s-a făcut un test antigen, era negativ”, a povestit Valentina Ionescu la Antena Stars.

 

După ce a fost internată într-un spital din Pitești, mama artistei a fost transferată la București. Din nefericire, din cauza pandemiei, Valentina Ionescu nu o poate vedea pe mama ei foarte mult. Cu toate astea, femeia se simte mai bine și răspunde la tratamentul care i se administrează.

„Am reușit să o transferăm în București și după 6 zile la Spitalul Militar a constatat că a făcut COVID. Avea anticorpi, trecuse prin boală și nu a știut. A fost răcită o dată și avea anticorpi, dar a luat virusul din Pitești. Acum este bine mama, o sună foarte multă lume și nu e bine pentru că trebuie ferită de tot felul de vești rele. Ne dorim sa-și revină”, a adăugat artista.

 

Valentina Ionescu își iubește enorm de mult mama și speră ca aceasta să se facă bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel