Catinca Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale: ”A fost puțin mai agitată”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Oana Roman a anunțat în urmă cu puțin timp că și-a dus mama la spital. Vedeta a spus că Mioara Roman nu se simte deloc bine și că urmează să îi fie efectuate mai multe analize, inclusiv un control neurologic. După ce au venit rezultatele analizelor, medicii au decis să îi modifice tratamentul Mioarei Roman.

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Acum, și Catinca Roman a făcut noi declarații despre starea de sănătate a mamei sale. Potrivit acesteia, starea de sănătate a mamei sale este stabilă și va fi  nevoită să meargă din două în două săptămâni la control pentru a se asigura ca totul este în regulă.

”Poate și din cauza vremii, care ne afectează pe toți. Ideea este că am fost la spital, starea ei este stabilă, i-a modificat un pic tratamentul și urmează să o ținem sub observație. Acum că i-a schimbat tratamentul, trebuie să vedem cum vor decurge lucrurile”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

 

Citește și: Ce spune directorul medical al spitalului în care este internat Benone Sinulescu. Artistul se luptă pentru viața lui: „Încearcă să fie puternic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel