Ce spune directorul medical al spitalului în care este internat Benone Sinulescu. Artistul se luptă pentru viața lui: „Încearcă să fie puternic”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Directorul medical al spitalului din Arad, acolo unde maestrul Benone Sinulescu,  a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad a făcut câteva declarații legate de starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Aceasta a declarat că artistul este supus investigațiilor medicale și este sub supraveghere medicilor. De asemenea, Lenuța Timiș a precizat faptul că soția artistului se află în permanență lângă el.

”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală. Soția dânsului este, în mare parte, aici cu dânsul”, a transmis directorul medical al unității spitalicești pentru Acces Direct.

Directorul medical al  Spitalului Județean Arad  a declarat că Benone Sinulescu este conștient, poate vorbi și este comunicativ: 

”Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. ”.

 

Citește și: Ce avere are Benone Sinulescu. Artistul a făcut milioane: „Șapte case, mai tare ca Năstase”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel