Catinca Roman, marele regret legat de sora sa: „Suntem temperamente extrem de diferite”

Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram
Descriere foto: Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram

Catinca Roman și sora sa, Oana Roman, au ajuns la cuțite, după ce starea de sănătate a mamei lor a început să devină tot mai problematică. Cele două surori au ajuns să își arunce cuvinte grele prin intermediul presei. 


Catinca Roman și Oana Roman au părut mereu două surori apropiate, care se susțin în fiecare moment. Adevărul era, de fapt, atât de departe de realitate, și abia când mama lor s-a îmbolnăvit foarte tare, a ieșit la suprafață și realitatea. De fapt, cele două nu doar că nu sunt apropiate, ci au ajuns chiar să poarte un război mediatic, fiecare aducând o serie de acuzații celeilalte. Oana Roman spune despre sora sa că nu se implică în îngrijirea mamei lor și că ea este singura care se ocupă de aceasta. Mioara Roman este internată de mai bine de un an într-un centru de specialitate, după ce a fost diagnosticată cu parkinson și a trecut prin câteva operații chirurgicale. 


„Suntem temperamente extrem de diferite. Am considerat-o întotdeauna mult mai fragilă. Oana este o persoană extrem de sensibilă. Eu cred că și-a pus această mască de „eu pot”, „eu fac”, „eu sunt cea mai puternică”. E un patern familial pe care ea îl duce mai departe, din punctul meu de vedere, din păcate. Cred că este încă foarte dependentă de ce spun ceilalți. Nu m-am văzut de foarte mult timp cu ea, poate un an. Regretul meu e că nu reușesc să construiesc o relație cu nepoata mea”, a declarat catinca Roman în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt „bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

Tatăl Catincăi Roman a murit anul trecut


Catinca Roman este fiica Mioarei Roman cu Iosif Zilahy, care s-a stins la vârsta de 90 de ani. El a trăit o poveste de dragoste timp de 12 ani cu Mioara, fosta soție a lui Petre Roman. Tatăl vedetei a murit anul trecut, tragedie care a marcat-o profund pe Catinca. 

 

„Am făcut un burnout foarte grav. Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat, să mă duc până la baie. Nici vorbă de ieșit din casă. Mi-am dat seama la un moment dat și am apela la ajutor de specialitate”(...) Momentul în care mi s-a declanșat a fost când a murit tata, în septembrie anul trecut”, a spus ea. 


Traumele din copilărie și relația cu Petre Roman

Catinca Roman a fost crescută de Mioara Roman și Petre Roman, însă amintirile din copilărie o tulbură și azi. Spune că nu s-a simțit iubită și că nici nu a simțit că părinții ei se iubeau. 

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte:  „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită.”, a mai spus vedeta in emisiunea de la PRO TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 iul 2023, 07:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience