Catinca Roman, declarații despre relația cu Dan Bittman. De ce nu a mai vorbit cu fostul partener: „Ne respectăm, ne cunoaștem”

Data publicării:
Catinca Roman, Dan Bittman, captură video Youtube/ La Măruță, Instagram
Descriere foto: Catinca Roman, Dan Bittman, captură video Youtube/ La Măruță, Instagram

Catinca Roman a recunoscut că a avut o relațe „pasageră” cu celebrul Dan Bittman. Care sunt motivele pentru care nu l-a mai contactat.

Catinca Roman, fiica Mioarei Roman, a exprimat deschidere în ceea ce privește o potențială mutare din România, deoarece își dorește să locuiască într-o țară în care femeile să beneficieze de un sprijin și respect sporit. Într-un interviu ea a dezvăluit că în trecut a acceptat anumite situații pe care nu ar fi trebuit să le tolereze în relațiile amoroase. Referitor la relația sa cu Dan Bittman, Catinca a dezvăluit cum se înțeleg acum, la mulți ani după ce au trăit o idilă.

Calitatea vieții nu e ce trebuie în România

Recent, în cadrul unui evneiment monden, Catinca Roman a subliniat că ar fi deschisă să se mute într-un loc în care femeile să primească mai mult respect.

“Sincer, parcă m-aș duce altundeva, într-o țară unde calitatea vieții e mai bună. Trăim într-o țară frumoasă, cu oameni frumoși, însă, din păcate, calitatea vieții nu e deloc ceea ce trebuie. Aș schimba multe (n.r. la viața ei). M-aș muta într-o țară unde, de exemplu, femeia ar fi mai respectată decât este în România, unde aș avea siguranța că există un sistem care funcționează, unde, indiferent de probleme, căci sunt peste tot, aș avea un suport în spate, niște legi care mă ajută.”, a spus Catinca, pentru Ego.

A avut parte de relații toxice

Când a fost întrebată dacă a avut experiențe în trecut în care nu s-a simțit respectată în relațiile amoroase, Catinca Roman a subliniat că a tolerat anumite aspecte pe care nu ar fi trebuit să le accepte. Cu toate acestea, aceste momente au avut un impact pozitiv asupra ei, întărind-o și ajutând-o să înțeleagă mai bine ceea ce nu trebuie să se întâmple într-o relație de acest fel. Prin experiența de viață și informațiile acumulate, ea a dobândit o înțelegere mai profundă a relațiilor sănătoase.

“Da, am avut. (n.r. relații în care a simțit că nu este respectată) În tinerețe, am avut relații în care am suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le suport. Însă, cu experiența de viață și cu cititul, cu informația care acum este foarte ușor de accesat, mi-am dat seama că sunt anumite lucruri peste care nu trebuie să treci. Sigur că într-o relație cumva trebuie să ajungi undeva la mijloc, dacă vrei să fie pe termen lung. Însă, există anumite red flags-uri pe care nu trebuie să le ignori.”, a mai adăugat Catina Roman.

A avut o relație cu Dan Bittman

Reacția internauților a fost una de surprindere după ce Catinca Roman a menționat numele lui Dan Bittman în cadrul unei întrebări dintr-o rubrică a emisiunii lui Cătălin Măruță, intitulată "Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat". Vedeta a exprimat confuzia față de faptul că fanii s-au agitat în urma acestei dezvăluiri.

“Mi se pare că, oricum, până la urma urmei, este viața privată a fiecăruia. Toți, chiar dacă suntem persoane publice sau nu, avem dreptul la intimitate. În egală măsură, îmi dau seama că trebuie să îmi asum și anumite lucruri, fiind persoană cunoscută. În general, zic că m-am descurcat destul de bine. Da. (n.r. a ținut secretul mult timp) Nu mi se pare mare buzz, chiar nu am înțeles de ce s-a încălzit lumea așa de tare. Eu cred că suntem puțin ipocriți pentru că cei care trăim în mediul de showbiz, persoane cunoscute și vedete, știm foarte bine că dacă ne dorim cu adevărat să ținem ceva secret, putem.”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Măruță, potrivit Ego.

Ce spune despre relația cu Dan Bittman

Catinca Roman a făcut o dezvăluire în timpul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, afirmând că ea și Dan Bittman au avut o relație pasageră de care nimeni nu a aflat până acum. Într-un interviu, ea a mărturisit că, după ce a dezvăluit public relația lor amoroasă, nu a luat legătura cu artistul, deoarece nu au o prietenie strânsă.

“Nu ne-am sunat. Ne respectăm, ne cunoaștem, dar nu avem o prietenie apropiată.”, a spus Catinca în cadrul emisiunii moderate de Cătăin Măruță, potrivit Ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel