Câți mici a putut să mănânce Florin Busuioc la o singură masă. Adela Popescu și Mihai Bobonete au rămas surprinși

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Busuioc, captură video Pro TV
Descriere foto: Florin Busuioc, captură video Pro TV

Florin Busuioc a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit câți mici a putut să mănânce la o singură masă. 

Florin Busuioc i-a lăsat cu gura căscată pe Adela Popescu și Mihai Bobonete, după ce le-a dezvăluit recordul stabilit de el la mâncat de mici. Totul s-a întâmplat pe vremea când prezentatorul  rubricii meteo avea doar 18 ani. 

Câți mici a putut să mănânce Florin Busuioc la o singură masă

Celebrul prezentator al rubricii meteo a fost invitat în cadrul emisiunii ,,La Măruță”, acolo unde a discutat alături de Adela Popescu și Mihai Bobonete, despre concursul de dat palme organizat de RXF care a fost câștigat de Sorin Comșa. Imaginile cutremurătoare cu câștigătorul desfigurat de la finele ediției au ajuns virale. Florin Busuioc a recunoscut că nu ar participa niciodată la un asemenea concurs să ,,încaseze” asemenea lovituri.

,,Nu ești normal, băiatule! Văd că e sportiv, poate că e luptător și să zicem că ar fi obișnuit, dar nu am văzut niciun luptător să arate chiar așa. A luat numai pe o parte, poate dacă lua pe amândouă nu mai vedea nimic. Nu aș încasa niciodată! Doamne ferește! Să fie la ei acolo”, a spus vedeta atunci când a văzut pozele cu tânărul sportiv.

Citește și: „În anul acela se prăpădise mama”. Florin Busuioc, momentul magic pe care nu îl poate uita: „Atunci am simțit un fior extraordinar”

,,Vă spun recordul meu la mici. Ne-am dus trei băieți și am luat…”

Pornind de la această discuție, Florin Busuioc și-a amintit de cel mai mare record al său. Mai exact, prezentatorul rubricii meteo a recunoscut că a mâncat 96 de mici, la o singură masă. 

,,Dacă vorbiți de mâncat vă spun recordul meu la mici. La Brăila am mâncat 96 de mici la o masă. Ne-am dus trei băieți și am luat 150 de mici și am zis să ne dea și niște muștar. Am luat vreo 3 borcane de muștar. Băieții nu au putut să mănânce atât de mult, dar eu am mâncat eu 96 de mici”, a povestit acesta.

Cei doi prezentatori au rămas șocați de recordul stabilit de Florin Busuioc la mâncat de mici: ,,Nu cred așa ceva! Era promoție? Ai prins promoție?”, a spus juratul de la emisiunea ,,Românii au talent”. ,,E un porc întreg! Îți dai seama?”, a spus Adela Popescu, surprinsă de recordul lui Florin Busuioc.

Florin Busuioc, lecție de simplitate: „Merg cu tramvaiul. Și, care e problema?”. Cum reacționează călătorii când îl văd în STB / EXCLUSIV

Busu, noi DETALII despre infarctul suferit: Nu mai țin minte ziua aia. Mi s-a șters din memorie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel