Câți bani scoate CRBL din buzunar pentru școala privată a fiicei sale: „Fără transport, mâncare și alte lucruri”

Sursă foto: Instagram/ CRBL
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ CRBL

CRBL a dezvăluit suma pe care o plătește pentru studiile fiicei sale.

CRBL a avut prima sa apariție în public după ce a avut un accident rutier. Prezent în podcastul lui Jorge, artistul a mărturisit cât a plătit pentru educația fiicei sale. Suma, însă, este fragmentată în mai mulți ani, cotizând de la vârsta de cinci ani a fiicei sale. Tânăra urmează cursurile Școlii Internațioanle București, iar standardele sunt destul de ridicate. În prezent, Ecaterina, fiica artistului, are 13 ani, iar o ecuație simplă arată că CRBL a plătit în 8 ani suma de 15.000 de euro. După viziunea acestuia, este o sumă foarte mare, mai ales că nu a calculat și mâncarea, hainele și alte accesorii aferente statului fiicei ei. În cele din urmă, până în momentul de față, CRBL a plătit 154 de euro pe lună timp de 8 ani pentru școlarizarea fiicei sale, sumă la care nu se adaugă alte cheltuieli.

„Foarte mulți bani. Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri.

Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani. M-au luat, eram la o emsiune și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună. Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea” , a spus CRBL, în cadrul podcastului prezentat de Jorge. 

Vezi și: Cum se simte CRBL, la o săptămână de la accidentul de motocicletă: "Cu răbdare, cu liniște, am timp să procesez și să..."

De ce a avut o perioadă grea, înainte de reapariția în public

După cum am menționat și mai sus, artistul a avut parte de un accident rutier. El a fost internat, iar după numai o săptămână a putut spune că își revenise parțial. 

„A trecut o săptămână de la accident și da, sunt bine, sunt acasă, mă recuperez. Cu răbdare, cu liniște, am timp să procesez și să îmi învăț lecțiile. Se spune că nimănui nu-i pasă de tine decât ție sau, mă rog, acelora care cu adevărat te iubesc, le pasă! Eu vreau să vă mulțumesc și să vă subliniez că și eu vă iubesc!', a transmis CRBL.

Apropiații și fanii săi intraseră în alertă după ce au auzit ce i s-a întâmplat cântărețului. Mai mult decât atât, el admite că nu a fost vina sa pentru situația creată în trafic, ci dimpotrivă, i se încălcase prioritatea, asta după ce a fost acuzat de urmăritori ca a vrut să facă un act de teribilism.

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecțîi pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață.

Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România, care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa…O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Oficial îmi merge bine'!', a ținut să precizeze artistul.

Vezi și: CRBL, primele declarații după accidentul cu motocicleta. Artistul este încă în spital

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 sep 2023, 20:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience