Câți bani încasează Ana Morodan în fiecare lună. Dezvăluirile vedetei: "Nu vreau sa frustrez pe nimeni"

Data publicării:
Ana Morodan, foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, foto Instagram

Ana Morodan a vorbit despre banii pe care îi câștigă în fiecare lună. Vedeta se bucură de un mare succes.

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Contesa digitală a atras simpatia suntelor de fanilor după ce a participat la „Asia Express“. Aceasta a reușit să devină foarte apreciată și pe rețelele de socializare, acolo unde este o adevărată regină. Ana Morodan este blogger, influencer, antreprenor  și face față tuturor activităților pe care le are și care îi aduc bani frumoși în cont.

Recent, vedeta a fost invitată  în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acolo unde a răspuns sincer la întrebările care i-au fost adresate. Întrebată despre banii pe care îi câştigă lunar, Ana Morodan nu a dorit să nu dezvăluie acest aspect, explicând în acelaşi timp faptul că nu îşi doreşte să creeze frustrări în jurul ei.

 

”Nu vreau să frustrez pe nimeni”

„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră.”, a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Cu toate astea, Ana Morodan a precizat că ea câștigă suficienți bani încât să își permită aproape orice, chiar și liniştea de care are nevoie.

„Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea. Totul are un preț trebuie doar să știi cum să negociezi. Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă. Dacă tot avem de plâns că viața înseamnă și sus și jos, dacă e să plâng, eu trebuie să plâng în lux.”, a mai dezvăluit Ana Morodan în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

 

Citește și: Teo Trandafir, detalii INEDITE despre primul sărut. Cum a decurs totul: "S-a lăsat liniștea aia penibilă"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel