Teo Trandafir, detalii INEDITE despre primul sărut. Cum a decurs totul: "S-a lăsat liniștea aia penibilă"

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a povestit cum a decurs primul sărut. Totul s-a întâmplat când vedeta avea aproape 16 ani.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Vedeta este foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Cu toate astea, recent, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri inedite din trecutul său. Prezentatoarea TV a povestit cum a decurs primul sărut. Totul s-a întâmplat pe vremea când era adolescentă, iar norocosul a fost chiar un coleg de școală.

„Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire. Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem. Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană. Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine și mi-am dat seama că se întâmplă. Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul”, a mărturisit prezentatoarea TV, notează revista Unica.

 

Teo Trandafir, dezvăluiri surprinzătoare despre viața sentimentală

 

Teo Trandafir s-a căsătorit prima dată la vârsta de 22 de ani, însă totul s-a destrămat la scurt timp. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre relațiile pe care le-a avut și despre ce nu a mers. În ceea ce privește prima căsătorie, semnele rele s-au arătat încă din ziua nunții și au fost legate de rochia de mireasă.

„În ’90 m-am căsătorit. Fusesem împreună vreo 4 ani înainte. M-am măritat la 22 de ani, într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de mireasă de toată jena, era cea mai urâtă rochie din lume dintr-o greşeală de tactică. Atunci când am văzut materialul era un argintiu ca cel de la staniol şi am luat 5 metri. Când am desfăcut pachetul, jur că am început să plâng pe loc. Era o zi însorită şi te jurai că sunt panouri solare, tablă zincată, ceva înfiorător.

Am făcut-o aşa pentru că nu aveam cum să dau înapoi şi i-am pus deasupra nişte voal. A fost, însă, o căldură în ziua nunţii… şi eu îmbrăcată în plasticul ăla şi cu tul deasupra, a fost îngrozitor. O să fie pentru totdeauna, aşa gândeam atunci. Nu a mers pentru că ne-am obişnuit unul cu celălalt. Nu aveam nici ce să mai vorbim. Nici acum nu mai ţinem legătura”, a mărturisit Teo Trandafir, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Chiar dacă prima căsnicie nu a mers, Teo Trandafir nu și-a pierdut speranța, astfel că a mai încercat și a doua oară, sperând că de data aceasta va avea parte de familia mult visată.  În anul 2012 a mers din nou în fața altarului alături de rugbistul Constantin Iosef, însă nici de această dată lucrurile nu au mers prea bine. Cei doi s-au despărțit după 7 luni, iar de atunci vedeta a decis că nu este făcută pentru astfel de angajamente.

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta măritată. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?„, a mai spus Teo Trandafir.

 

Citește și: Cum arată Crăciunul în casa lui Teo Trandafir: „Îi cer lui Dumnezeu ce știe El că trebuie să îmi dea” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel