Câți bani câștigă Lidia Buble la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Suma pentru care a fost dispusă să mănânce viermi și insecte

Data publicării:
Lidia Buble, foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, foto Instagram

S-a aflat cu cât este plătită Lidia Buble la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este noul show-ul de televiziune care va testa limitele vedetelor la maximum și le va pune față-n față cu cele mai mari frici ale lor. Celebritățile vor trăi în junglă, departe de cizilizație și fără a lua contact cu cei dragi de acasă. Condițiile de trai sunt foarte dure, pentru că hrana este limitată, iar insectele și animalele din jungla dominicană sunt la orice pas. Chiar dacă este o provocare extrem de dificilă, 12 nume celebre au acceptat să plece în Republica Dominicană și să aibă parte de aventura vieții lor. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, dar și jurnaliști, se vor întâlni cu diverse animale periculoase și vor mânca cele mai greu de privit și mirosit lucruri. 

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți au acceptat aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.


Pentru Lidia Buble nu este prima oară când spune da unei provocări de genul acesta. În urmă cu ceva timp, a participat la emisiunea Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera.

Câți bani câștigă Lidia Buble la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Și cum mulți se întreabă cu cât sunt plătite vedetele de la  Sunt celebru, scoate-mă de aici, iată răspunsul. 


Ludia Buble ar primi nu mai puțin de 5.000 de euro pe săptămână. Artista și-ar fi negociat la sânge contractul, scrie Playtech.

Cât primesc ceilalți concurenți

Și ceilalți concurenți ar încasa sume destul de mari. Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa în jur de 2.500 de euro pe săptămână, iar Cristi Mitrea ar ajunge la 2.000 de euro săptămânal.

 

Lidia Buble a băut un pahar întreg de smoothie din viermi

O nouă probă i-a pus în dificultate pe unii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De data aceasta, concurenții din ambele tabere s-au luptat pentru câteva găini.  Cel care pierde poate să bea un smoothie dezgustător, doar ca să mai ia un punct de la adversar. .

Lidia Buble și Bia Khalifa s-au duelat în cadrul acestei probe. Pentru că niciuna nu a reușit să spargă oul aflat sub castron, ele trebuie să bea câte un smoothie alcătuit din viermi, pentru Lidia Buble și tarantule, pentru Bia Khalifa.

Cele două vedete au început să bea, contra-cronometru, din paharele dezgustătoare. De pe margine, Lidia Buble primea încurajări de la colegi. 

„Lidia, nu vomita!

Ai băut mai mult ca ea. Ai avantaj, ești tare. Ești în fața ei, că nu poate să bea. Mai ai un pic”, au strigat coechipierii Lidiei Buble. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

„Mi se bloca tot gâtul. Mi se părea că o să îmi explodeze viermi peste tot, și pe nas, și pe urechi. Groaznic, groaznic”, a fost reacția Lidiei Buble, în emisiunea de la PRO TV, după ce a băut tot paharul cu smoothie din viermi, învingând-o astfel pe Bia Khalifa, care nu a reușit să „savureze” nici măcar jumătate din paharul dezgustător. 

 

Lidia Buble a mâncat și Tarantula la grătar în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Lidia Buble a acceptat să plece în experiența vieții ei „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, unde trebuie să-și înfrunte toate fricile și fobiile. Chiar dacă artista era conștientă de probele dure pe care trebuia să le confrunte în jungla dominicană, se pare totuși că neprevăzutul este la orice pas, iar temerile acesteia sunt mult mai mari, decât anticipase inițial. Asta reiese din una dintre probele pe care îndrăgita solistă a fost nevoită să le depășească, când a avut de mâncat un „Tarantula la grătar”. Solista s-a arătata a fi terifiată la început, când a văzut insecta aceea în farfurie, dar cu ajutorul încurajărilor primite de la colegii săi, aceasta a reușit să ducă proba la bun sfârșit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

„Nu pot. Nu-mi vine să cred ce fac, cât e de crocantă.”, a declarat Lidia Buble, vizibil șocată de ceea ce a putut să mănânce.

„Doamne, cum arată.”, a completat și Adela Popescu.

„Despre asta este vorba în acest experiment, despre puterea oamenilor de a trece peste temerile lor, peste fobii.”, a spus Cabral.

 Ce spunea Lidia Buble, înainte să plece în această competiție

Chiar dacă înainte să plece în această competiție spunea faptul că a acceptat imediat propunerea producătorilor, vedeta mărturisea încă de pe atunci faptul că gândacii se află pe lista fobiilor sale cele mai mari.

„Nu mi-a luat nici 10 secunde să spun da, pentru că atunci când e vorba de lucruri cât mai nebune, eu o să fiu acolo. Asta nu înseamnă că nu mi-e frică, dar sunt genul de persoană care iubește aventura și îmi place să-mi fac amintiri. Eu sunt convinsă că acolo o să întâlnesc oameni faini și o să ne facem amintiri. Singura mea temere este legată de reacțiile pe care o să le am. Eu am o fobie de orice înseamnă insecte, gândaci, sunt în stare să dau foc la casă. Vreau să-mi înfrâng temerea asta. În rest, nu mi-e teamă de nimic, îmi place să dorm la înghesuială. Mie nu mi-e frică de șobolani, nici claustrofobă nu cred că sunt. Trebuie să fac față la orice, nu-l îmbrățișez pe „nu”.”, a declarat Lidia Buble, înainte să plece în Republica Dominicană, pentru protvplus.

 

Artista își dorește să ajungă în finală

Tot atunci, solista spunea faptul că, fără doar și poate, se vede în marea finală, pentru că este o fire extrem de competitivă. Cu toate acestea, Lidia Buble a spus faptul că va duce foarte mult dorul familiei în toată această perioadă.

„O să-mi lipsească foarte mult familia, pentru că noi vorbim foarte des, cam de două-trei ori pe zi. De fiecare dată când o să-mi vină să spun „Sunt celebru, scoate-m- de-aici” o să-mi dau două palme, pentru că eu mă văd undeva în finală, pentru că sunt o fire foarte competitivă. M-aș simți foarte prost să fiu înfrântă de o persoană de sex feminin.”, mai spunea atunci artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel