Câți bani câștigă bonele angajate de Beyoncé și Jay-Z. Este vorba despre o sumă uriașă

Data actualizării: | Data publicării:
Beyonce, captură video Youtube/ TheEllenShow
Descriere foto: Beyonce, captură video Youtube/ TheEllenShow

Beyoncé și Jay-Z plătesc foarte mult pentru bonele care au grijă de cei trei micuți ai lor.

Având în vedere că sunt unul dintre cele mai puternice, bogate și ocupate cupluri din lume, Beyoncé și Jay-Z au nevoie de puțin ajutor, atunci când vine vorba de cea mai importantă sarcină - cea de părinte.

Totuși, cu toate că au doar trei copii, puțini oameni s-ar aștepta ca aceștia să aibă o armată de bone în spate. 

Din fericire, merită să fii Beyoncé și Jay-Z, pentru că atunci când vine vorba despre proprii lor copiii, cei doi nu se zgârcesc deloc.

Cu cât sunt plătite bonele lui Beyoncé și Jay-Z

Potrivit presei internaționale, fiecare dădacă angajată de cei doi câștigă aproximativ 100.000 de dolari pe an, ceea ce se calculează la aproximativ 51,28 dolari pe oră, dacă toate urmează aceeași săptămână de lucru de 40 de ore.


De asemenea, se pare că celebra familie are opt bone, câte trei alocate fiecăruia dintre copiii lor mai mici și două pentru Blue Ivy.

Când s-au născut gemenii Rumi și Sir, Beyoncé și Jay-Z au adăugat încă șase bone la echipa lor, pe lângă cele două pe care Blue Ivy le avea deja în grijă.

Potrivit reportajului realizat de Ok Magazine,  motivul pentru care au fost angajate bone suplimentare a fost legat de programul de somn al copiilor.

"Gemenii nu dorm în același timp, așa că au decis că are nevoie de trei pentru fiecare copil, care să lucreze în ture de opt ore", a dezvăluit o sursă pentru publicație.

În acel moment, Blue Ivy avea cinci ani, așa că probabil că avea nevoie de mai puțină îngrijire non-stop decât ar fi avut nevoie un nou-născut.

Acum, că bebelușul Blue a crescut la 10 ani, nu se știe dacă mai are nevoie de dădacă sau dacă gemenii, acum în vârstă de 5 ani, au fost remiși la două bone.

Bonele lui Beyoncé și Jay-Z trebuie să respecte un set de reguli stricte


Faptul că ești unul dintre cele mai puternice cupluri de pe planetă îți oferă o mai mare libertate pentru a impune reguli strice pentru bonele ce-ți vor îngriji copii. 

De exemplu, aceleași surse internaționale relatează că bonele trebuie să fie bilingve, cu o ușoară preferință pentru bonele vorbitoare de limba franceză.

Motivul din spatele acestui lucru este că sora lui Beyoncé, Solange, are un fiu pe nume Julez, care este și el bilingv, deoarece are un tată francez.


Deși aceștia trăiesc în principal în Los Angeles, unde își pot desfășura activitatea, ei cer ca bonele să fie familiarizate cu zona Brooklyn, deoarece acolo a fost crescut Jay-Z, iar ei merg adesea în vizită.

Toate aceste reguli, și nu numai, există însă în interiorul unui manual scris special de Beyoncé însăși, intitulat "Programul zilnic pentru Blue Ivy, conform doamnei Carter."


Manualul, scris pentru bone, detaliază tot ceea ce trebuie să știe acestea pentru a avea grijă de Blue Ivy, iar Beyoncé le cere să îl citească și să îl semneze la final pentru a-și arăta înțelegerea.

Nu se știe dacă există un volum doi pentru Rumi și Sir, dar, judecând după faptul că gemenii au fost susținuți de o pereche de bone în plus, cu siguranță putem ghici că continuarea este mai lungă decât prima.

VEZI și: Motivul pentru care bonele lui Jennifer Lopez își dau demisia, după o săptămână de muncă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel