Câți bani câștigă Alina Ceușan din online. Suma uriașă pe care o încasează lunar

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România, a acceptat să răspundă întrebărilor picante ale lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. 

Creatoarea de conținut a recunoscut, în direct, care este suma pe care o câștigă lunar din online, dar și cine este bărbatul celebru cu care s-ar căsători. 

Avertizată încă de la început de Cătălin Măruță – „Sosurile nu sunt picante... sunt iadul pe pământ!”, Alina Ceușan a răspuns la cele mai neașteptate întrebări ce i-au fost adresate vreodată. Provocată fiind să spună „numele bărbatului din showbizul românesc, cu care s-ar mărita și mâine dacă nu ar fi căsătorită”, aceasta a răspuns „Răzvan Fodor. E un bărbat mișto! Are și carismă...”. 


În premieră, Alina a declarat că o altă creatoare de conținut din România, Ioana Grama, este genul de persoană care vrea să primească totul gratis. Prezentatoarea Love Island i-a rostit numele atunci când a fost întrebată: „Spune numele unui influencer despre care crezi că așteaptă lucruri gratuite în permanență”. 

În exclusivitate La Măruță, Alina Ceușan a făcut o mărturisire total neașteptată. Fără să stea pe gânduri, aceasta a recunoscut că „suma medie pe care o câștigă lunar din online” este de 15.000 de euro.

 

Alina Ceușan se alătură echipei PRO TV

În jocul dragostei, doar cei potriviți rămân împreună! Love Island,originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Reality show-ul prezentat de Alina Ceușan debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

 

„Am ținut acest secret față de voi o vreme, dar acum a sosit momentul: Sunt încântată să vă anunț că voi fi gazda voastră la @loveislandro  în această toamnă. Primul sezon al emisiunii originale care a uimit lumea va fi o provocare pentru noi toți, iar eu sunt mândră să fac parte din acest proiect uriaș care celebrează cuplurile și dragostea care le aduce împreună. Îmbarcați-vă în această călătorie alături de noi în această toamnă pe @voyo.ro și @protv_romania. Ne vedem acolo. Tenerife, venim!”, a scris Alina Ceușan pe Instagram. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 sep 2023, 17:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience