Câți bani a strâns Larisa Drăgulescu după divorțul de Marian Drăgulescu. Suma e colosală: ”Am lucrat și-n cluburi”

Data publicării:
Larisa și Marian Drăgulescu
Descriere foto: Larisa și Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a dezvăluit averea impresionantă pe care a reușit să o strângă după divorțul de Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu duce o viață la care alții doar visează, după ce a divorțat de Marian Drăgulescu. Fosta soție a gimnastului a declarat că a ajuns să strângă o avere impresionantă, făcută dintr-un câștig lunar de zeci de mii de euro. Însă pentru tot ce are, aceasta a mărturisit că a muncit extrem de mult, începând cu munca de jos și ajungând acum să stea  și banii să îi vină extrem de rapid și ușor din conturile de socializare pe care le deține.

”Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu a-ș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a spus Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

 

Trecută deja printr-un divorț, Larisa Drăgulescu a impus niște condiții bărbatului lângă care și-a găsit liniștea. Pe lângă faptul că acesta a fost nevoit să se treacă la numele ei, aceasta  a impus și semnarea unui contract prenupțial.

”Da, am făcut (nr. contract prenupțial), mi se pare normal, nu știm ce ne rezervă viitorul, eu sunt trecută deja printr-un divorț”, a mai declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru sursa citată.

Larisa Drăgulescu a devenit cunoscută în urma divorțului tumultos de Marian Drăgulescu, în urmă cu 12 ani. Femeia l-a acuzat pe sportiv, la vremea respectivă, că ar fi fost violent cu ea. Cei doi au împreună doi copii. 

 

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face bani din poze ”deochiate”: Eu am poze nud de foarte mulți ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel