Câți bani a primit actrița Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding. Suma este una umilitoare: "Mai mult mă enervez, am primit cât 10 eugenii"

Sursa foto: Roxana Condurache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Condurache, instagram

Actrița Roxana Condurache a dezvăluit câți bani a primit pentru rolul din Teambuilding.

Roxana Condurache este una dintre actrițele care a acceptat să apară și în Teambuilding, comedia cu cele mai mari încasări din istoria cinematografului. Cu toate astea, actrița a avut un adevărat șoc când a văzut ce sumă a primit când a venit vorba de drepturile de autor. 

Câți bani a primit actrița Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding

 Roxana Condurache a rămas cu un gust amar vizavi de Asociația Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM). Actrița a povestit că a primit o sumă umilitoare pentru aparițiile în producțiile românești, inclusiv în Teambuilding. Mai exact, Roxana Condurache a încasat suma de 11 lei. 

„Acum se fac însă multe filme independente. Mi se pare un lucru bun, a început să se miște mai bine industria cinematografică și la noi. Ce nu se mișcă e sindicatul actorilor, ne tot rugăm să ne unim, să ne ajutăm noi pe noi, pentru că avem probleme foarte mari cu CREDIDAM, de unde nu reușim să ne luăm drepturile de autor care ni se cuvin, dar și cu plata pe zi de filmare, care ar trebui să fie mult mai mare. Știți însă ce sumă am primit, de Crăciun, de la CREDIDAM? 11 lei. Nu știu pentru câte filme, nu le-am numărat, dar cu siguranță partea mea din sumă sigur nu făcea 11 lei. Mi-au venit direct în cont. Le-aș spune: V-aș ruga să nu-mi mai trimiteți. Mai mult mă enervez și mai mult m-ar costa să merg la psiholog ca să mă tratez de nervii pe care mi-i fac cei de la CREDIDAM. Am primit cât 10 eugenii? Ar fi bine și 10', a măsrturisit Roxana Condurache pentru Playtech.

Roxana Condurache: „Există un sindicat și drepturile actorilor”

Actrița a povestit că în străinătate, mai exact în Canada,  lucrurile stau total diferit, iar munca este răsplătită așa cum trebuie.

„Eu am lucrat într-un film internațional, „The Whistleblower'. În Canada exista o sumă minimă, pe care puteai să o iei, nu aveai cum să iei mai puțin, acolo există sindicat și drepturile actorilor. Acolo ai drepturi. Nu mai spun că m-am trezit la Iași inclusiv cu un cec în poștală, cu drepturi de autor din Canada.„, a mai adăugat Roxana Condurache.

Roxana Condurache: „Întotdeauna cei care sunt invidioși vor să fie hateri”

În ciuda acestei situații, Roxana Condurache a recunoscut că se bucură de faptul că a făcut parte din această comedia, care a fost foarte apreciată de publicul românesc.

„Mi se pare că Teambuilding a reușit să facă ceva incredibil, și anume să aducă publicul român în cinematografe, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Am fost adesea la filme românești foarte bune, de artă, și în sală eram doar eu și prietenii mei, sala era aproape goală, era foarte trist, așa că mă bucur că oamenii din România încep să vină la cinematograf.

E normal să existe și păreri pozitive, și păreri negative, ca în orice aspect din societate, și întotdeauna cei care sunt invidioși vor să fie hateri, dar mai știm și că de multe ori tot ei sunt persoane care vor să fie ca noi. „, a mai adăugat Roxana Condurache pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Oana Roman, critici dure la adresa celor care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează” Ce spune vedeta despre fiica eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 08:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience