Analia Selis, viața după divorț. Dezvăluirile artistei: "Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită!"

Data publicării:
Sursa foto: Analia Selis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Analia Selis, instagram

Analia Selis a vorbit despre viața de după divorț. Vedeta și soțul ei s-au despărțit în urmă cu doi ani.

Analia Selis a divorțat în urmă cu doi ani, după 17 ani de căsnicie. În urma divorțului, artista a suferit enorm și a trecut cu greu peste cele întâmplate. În ultimii doi ani, Analia Selis a încercat să facă mai multe schimbări în viața sa.

Cum s-a schimbat viața pentru Analia Selis, după divorț

După divorț, cântăreața s-a reinventat și s-a reprofilat pe tango simfonic, renunțând momentan la clasicile melodii latino care au consacrat-o, scrie Ciao.

Aceasta s-a focusat pe cariera muzicală și se declară „fericită și împlinită”.

„Au fost două săptămâni frumoase. Repetiții și concerte in Elveția, Germania, Cehia și România. Tango și iubire pentru meseria, publicul, muzicieni, scena. Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită', a scris interpreta pe pagina ei de Facebook.

Fanii au convins-o pe Analia Selis să nu plece din România, după divorț

După divorțul de Răzvan Suma, Analia Selis a fost pe punctul de a părăsi România. Cu toate astea, fanii au fost cei care au convins-o pe artistă să rămână în țară.

„De la muzica țării mele natale, Argentina, către cea a țării mele de adopție, România, drumul meu continuă în pași de tango. În proiectele mele recente, dedicate tango-ului argentinian, am început să includ și piese românești de tango.

Și, astfel, am avut bucuria imensă a descoperirii tango-ului interbelic românesc. Muzică, texte și povești ale unei epoci elegante și pasionale.

Am simțit ferm că această muzică are o putere mare și că trebuie pusă în valoare în toată splendoarea sa', a mărturisit Analia Selis în cadrul unui eveniment cultural organizat recent la Sighișoara.

De ce au divorțat Analia Selis și Răzvan Suma după 17 ani

„Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrală, respectuos. Așa cum am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred că am procedat cu fostul meu soț într-un mod cât se poate de corect, de la cap până la coadă.

Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viață în care oamenii procedează bine sau rău cu noi. Și noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru.

Nu știu de ce se despart cuplurile. Eu m-am despărțit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață. Iubirea durează o veșnicie când o ai înăuntru și o hrănești cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simț. Atunci ea, eventual, se schimbă, dar nu se termină niciodată', a mai explicat artista după ce a divorțat.

Citește și: Raluca Bădulescu, noi dezvăluiri despre divorțul de soțul ei: „E dragostea vieții mele. Nu știu cum o să fie de acum înainte”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel