Câți bani a făcut Răzvan Lucescu din fotbal: „Banii câștigați arată valoarea unui antrenor”

Data publicării:
Răzvan Lucescu, captură video Kanal D
Descriere foto: Răzvan Lucescu, captură video Kanal D

Răzvan Lucescu a vorbit despre sumele câștigate din fotbal.

Răzvan Lucescu, cunoscut și apreciat antrenor de fotbal la nivel internațional, a fost invitatul ediției de duminică, 16 ianuarie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Răzvan Lucescu duce mai departe, cu onoare, în domeniul “sportului rege”, numele celebrului sau tată, Mircea Lucescu. Timp de 16 ani, a fost portar, și de 17 ani este antrenor de fotbal. La 40 de ani a ajuns selecționerul echipei Naționale de fotbal și este unul dintre puținii antrenori din lume care are în palmares o “triplă istorică”: Cupa, Campionatul și Liga Campionilor Asiei, cu echipa FC Al-Hilal.


Răzvan Lucescu a antrenat atât în țară, cât și în străinătate, iar la un moment dat, erau zvonuri că ar fi fost remunerat cu câte 1 milion de euro pe sezon, atunci când activa în Qatar.


Întrebat câți bani a câștigat din forbal, antrenorul a evitat să spună o cifră exactă, dar a dezvăluit că nu a făcut atât de mulți bani precum s-a scris în presă. 


Nu știu, nu am stat să calculez , dar nu pot spune că am câștigat foarte mult, cel puțin la ceea ce se vehiculează pe aici, sumele sunt diferite. Întotdeauna presei știți că i-a plăcut să dezvolte într-un mod exagerat subiecte. Banii câștigați, pe undeva, arată valoarea unui antrenor. Banii sunt foarte importanți pentru toată lumea, însă pentru mine sunt o consecință a muncii pe care o fac și pentru mine cel mai important lucru este să construiesc ceva, ceva care să fie cu o amprentă de-a mea, de-a lui Răzvan Lucescu, asta contează.

Nu uitați că ușor vorbim de Qatar, vom vorbi și despre Arabia Saudită, rămâne top, țara care mi-a oferit cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, dar nu am vorbit deloc despre Xanthi, unde am stat 3 ani necâștigând mai nimic, doar pentru că m-am simțit bine acolo și pentru că mi-am propus ca de acolo să ajung la o echipă de top din Grecia. Am riscat, dar am reușit.”, a spus Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel