Câți bani a costat înmormântarea lui Costel Corduneanu. Suma e ireală! Cei mai mulți români nu o strâng nici într-o viață întreagă de om

Data publicării:

Costel Corduneanu a fost înmormântat.

Înmormântarea lui Costel Corduneanu a fost la fel ca întreaga lui viață: cu mult lux. Celebrul interlop a fost condus pe ”ultimul drum” vineri, 19 aprilie, iar înmormântarea a fost una de zile mari. Autoritățile din Iași au fost în alertă și au asigurat paza, astfel încât să nu aibă loc incidente neplăcute.

 

Pentru întreaga înmormântare, familia lui Costel Corduneanu a plătit o sumă colosală de bani. Mai precis, costurile pentru „ultimul drum” au fost aproximativ 100.000 de euro. De exemplu, își va dormi somnul de veci într-un sicriu de... 20.000 de lei, scrie Cancan.

Sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu face parte din gama de lux a magazinelor de pompe funebre, este din lemn masiv, iar prețul variază între 10.000 și 20.000 de lei. Sicriul negru de lux tip Boston aristocrat are finisaje premium, capitonajul și garniturile sunt din mătase, accesorii funerare de calitate, deschiderea capacului se face din două capace – în stil american – și este cel mai mare și încăpător sicriu din câte există pe piață. Are o lungime de 2,15 metri, lățime de 80 de centimetri și înălțime de 70 de centimetri, mai notează sursa citată.

 

VEZI ȘI: Minodora, taxată după ce a scris după moartea lui Naomy. Antonella Lerca Duda: Nu mai pot cu așa ceva!:

https://www.spectacola.ro/minodora-taxata-dupa-ce-a-scris-dupa-moartea-lui-naomy-antonella-lerca-duda-nu-mai-pot-cu-asa-ceva_38637.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel