Câte ore e bine să dormim și câte cafele putem bea pe zi. Ciurea: O să rămâneți foarte uimiți

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Câte ore e bine să dormim și câte cafele putem bea pe zi. Medicul Vlad Ciurea (SANADOR), dezvăluire.

Medicul Vlad Ciurea este cunoscut pentru sfaturile sale extrem de importante pentru un creier sănătos. Potrivit lui ceasul biologic al corpului uman nu ar trebui schimbat pentru că organele interne se activează în anumite intervale orare.

Câte ore e bine să dormim, câte ore doarme medicul Vlad Ciurea și ce citește înainte de somn

 

Întrebat câte ore doarme, medicul neurochirurg a spus că: "în general, la ora 10 sunt în pat și citesc un roman. Nu de dragoste, nu de criminalitate, ci de poveste".

"O să rămâneți foarte uimiți. Acum citesc viața lui Constantin cel Mare. De ce? Pentru că am primit patru subiecte despre credință și știință și tot mergând în istorie, am ajuns pe la anul 300, dar ca să ajungi aici, unde s-au stabilit bazele creștinismului au fost niște lupte înainte. Și cele mai mari lupte s-au dat între Constantin cel Mare, Constantin I, care a ținut la creștinism și mama lui, Împărăteasa Elena a făcut niște descoperiri deosebite, Mormântul Sfânt și Crucea lui Hristos.

Dar în armata lui, el a avut imboldul creștinismul și armata a reușit să-i învingă pe ceilalți, erau lupte între creștinism și păgânism și m-au impresionat toate aceste bătălii în care se scotea ca semn de luptă Crucea și se semnau toate simbolurile lui Iisus și semnele creștinismului. Este foarte interesant ca idee de creștinism. Apoi mă interesează cum a putut el, cu armata mai mică să învingă și ce manevră a făcut. Foarte interesant ca strategie de conduită în căpșorul lui", a declarat Vlad Ciurea, în exclusivitate pentru DC Medical.

Astfel, medicul a completat că 6 ore - 6 ore și jumătate de ore de somn sunt suficiente. 

Câte cafele putem bea pe zi

L-am întrebat pe celebrul medic neurochirurg Vlad Ciurea, medic la Spitalul Clinic SANADOR, câte cafele putem bea pe zi. 

Potrivit lui, "două cafele sunt suficiente. Una dimineața și una puțin mai târziu".

"Eu nu exagerez cu cafeaua", a completat el, pentru DC Medical.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel