Câte kilograme s-a îngrășat Sensy în sarcină: “Mi s-au umflat mâinile, picioarele, la față m-am umflat puțin”

Data publicării:

Sensy se pregătește să devină mamă, pentru prima dată. Frumoasa influenceriță a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat până acum.

Sensy urmează să aducă pe lume un băiețel. Fericirea este uriașă pentru influenceriță, care spune că visează de multă vreme la acest moment. Vedeta este și o graviduță norocoasă, neavând, până acum, schimbări prea mari la nivelul corpului, exceptând burtica. Ea spune că a acumulat 10 kilograme pe cântar, însă nu le simte deloc. I s-au umflat mâinile și picioarele i-au crescut cu un număr, însă mărturisește că se simte fantastic și kilogramele în plus nu au îngreunat-o deloc. 

Mai mult, vedeta nu a fost nevoită să investească în haine de gravidă, silueta permițându-i să îmbrace, în continuare, hainele din garderobă sau haine elastice, cumpărate special ca să mai poată fi purtate și după ce naște. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)


„Da. (n.r. a schimbat mărimile la haine) Nu știu pentru că mi-am luat doar haine elastice, din lycra, ca atunci când îmi revin, să își revină și ele. Nu am cântar acasă, dar am unul la mama, unde m-am cântărit cam până la 5 luni. M-am mai cântărit acum câteva zile. Nu știu dacă coincid, dar îmi arăta undeva la 10 kilograme. Știu și o femeie care a pus 5. Nu știu dacă sunt încă 10 kilograme, eu nu mă simt. În afară de pantaloni, care nu îmi mai vin, sunt OK! Mi s-au umflat mâinile, picioarele, la față m-am umflat puțin, dar nu simt 10 kilograme. Nu am investit, sinceră să fiu, tot ce mi-am cumpărat a fost ca să port și după ce nasc. Am noroc că e vară și îmi permit să port rochii și papuci. Cred că mi s-au umflat picioarele și am cu o mărime în plus. Am auzit că unele femei, după sarcină, rămân cu un număr mai mare. Îmi doresc din suflet să nu se întâmple asta pentru că nu știu ce o să fac cu perechile de încălțăminte! Am dat din haine, că altfel nu mai avea loc bebe!”, a declarat Sensy pentru Ego.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)


Cine o va ajuta cu bebelușul


Sensy este hotărâtă să se implice total în creșterea copilului său, însă se va bucura și de ajutor din partea soțului și a mamei sale.Mai mult, vedeta spune că deocamdata nu se gândește la bonă, însă e posibil să-și schimbe decizia mai târziu. 

„Schimbul cu soțul, nu! Soțul este la jobul lui, nu ne amestecăm. El nu se amestecă în job-ul meu, eu nu mă amestec în job-ul lui. O am pe mama, dar nu este full time. Momentan, la bonă, la creșă și chestii de genul nu mă gândesc, dar nu zic nu. Să vedem cum ne descurcăm, cât timp are mama și cum ne împăcăm, să vedem dacă putem să jonglăm”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel