Câte kilograme a dat jos Amalia Năstase de când s-a apucat de dietă. Dezvăluirile vedetei: "Deci, se poate!"

Data actualizării: | Data publicării:
Amalia Năstase, foto Instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, foto Instagram

Amalia Năstase a dezvăluit câte kilograme a slăbit de când s-a apucat de dietă. 

Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, în urmă cu trei ani, după ce a ținut un regim strict. Acum, vedeta spune că ultimele 7 luni au fost extrem de stresante, atfel că nu a mai avut grijă de silueta ei și cântarul a ajuns să îi arate cu 15 kilograme în plus. Deși e vorba de multe kilograme de dat jos, ea nu s-a speriat și a spus că știe exact de are de făcut pentru a-și recăpăta silueta.

 

„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Zis și făcut! Amalia Năstase s-a apucat de treabă, iar primele rezultate au apărut deja. Vedeta a mărturisit că nu a slăbit prin înfometare, însă a avut mare grijă la ce mănâncă. 

„M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme în două săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp.

S-au pus niște kilograme pentru că am mâncat. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot.

Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate” – a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

 

Amalia Năstase a declarat că mănâncă ce îi recomandă medicul nutriționist. De asemenea, vedeta a precizat că vrea să slăbească treptat și să nu pună prea multă presiune pe organismul ei. 

 

„Am început de luni. Dar toate chestiile astea se fac ducându-te la doctor. Astăzi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mănânc foarte bine. Mănânc, îmi și place și nici nu mi-e foame.

Mai târziu mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine salată. Aseară am mâncat ceva chinezesc de vită, dar cu tot felul de legume și sos de cocos. Le primesc acasă.’, a dezvăluit Amalia Năstase.

„Este o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele‘, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel