Cătălin Botezatu se mută definitiv din România. Ce țară a ales vedeta: Am făcut deja niște achiziții în acest sens

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a anunțat faptul că urmează să părăsească România.

Cătălin Botezatu se bucură de un succes extrem de mare nu doar în domeniul modei, ci, în ultimul timp, chiar și în imobiliare. În acest context, Dubaiul a fost una dintre ultimele locații în care celebrul designer a ales să investească. Chiar dacă se declară a fi îndrăgostit de țara aceasta, Cătălin Botezatu a anunțat că, spre bătrânețe, va părăsi România. Însă nu Dubaiul este locația aleasă de acesta.

"Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă.

Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani.", a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu stă în chirie

Mai mult, acum ceva timp, designerul a dezvăluit faptul că, deși deține așa de multe proprietăți, alege însă să stea în chirie. Acum, acesta a mai explicat încă o dată de ce a recurs la acest gest. El mai asigură oamenii că nu a "sărăcit" și că afacerile merg mai bine ca niciodată. 

"Dubaiul este o locație pe care o iubesc și nu este prima investiție pe care o fac, mergem înainte. În ziua de astăzi, foarte mulți oameni bogați stau în chirie iar eu am zis că aș prefera decât să îmi iau o casă de milioane de euro în București prefer să mă mut la doi-trei ani cu chirie, decât să investesc în România în case de milioane. Îmi place să schimb tot timpul view-ul și zona. Proprietățile pe care le am oricum nu le închiriez.", a continuat designerul.

Care este ritualul de frumusețe al designerului

„Secretul și ritualul meu constă în: dimineața spălat pe față, folosit o cremă, după care - fiolele minune, pe care le folosesc de când au apărut, au un efect de botox timp de 24 de ore pielea este întinsă ca și cum ai fi făcut o operație estetică. Ei bine, acesta este singurul secret, n-am făcut nicio operație, nicio intervenție de niciun fel”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel