Cătălin Botezatu: „N-am făcut nicio operație. Acesta este singurul secret”. Ce ritual de înfrumusețare are designerul

Data publicării:
Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu afirmă că nu a apelat la medicii esteticieni și că nu are nicio operație estetică. Iată secretul celebrului designer vestimentar. 

Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, este un exemplu de stil și eleganță. Celebrul designer este atent la modul în care arată și, deși nu-și arată vârsta, afirmă că nu a apelat la intervenții estetice de întinerire. Vedeta are totuși un secret. Acesta a dezvăluit că folosește niște fiole cu efect de botox, pe care le aplică în fiecare dimineață și că au un efect de lifting facial, timp de 24 de ore. 


„Secretul și ritualul meu constă în: dimineața spălat pe față, folosit o cremă, după care - fiolele minune, pe care le folosesc de când au apărut, au un efect de botox timp de 24 de ore pielea este întinsă ca și cum ai fi făcut o operație estetică. Ei bine, acesta este singurul secret, n-am făcut nicio operație, nicio intervenție de niciun fel”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre operațiile estetice

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?!
Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm”, a declarat designerul pentru SpyNews. 

Motivul pentru care este mereu bronzat

 Pe lângă tratamentele pe care le face pentru a-și menține pielea tânără, celebrul designer spune că mai are încă un secret, datorită căruia este bronzat tot anul.

„Eu am venit din Egipt, acolo unde am muncit, am fost la filmări. Arăt așa de bine datorită produselor de bronzat. Am pornit de la produse cu factor de protecție 50 și am ajuns la factor de protecție 30. Gândește-te că te poți bronza cu produse de protecție 50.  Chiar folosesc. Prietena mea Diana Baicu îmi trimite aceste produse cu factor de protecție mare, am chiar și un produs special, doar pentru nas, e o chestie mică ca un stick, și nu se mai înroșește, se bronzează uniform, după cum vedeți. Deci fără produsele ei nu plec de ani de zile.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit ego.

Cătălin Botezatu a folosit întotdeauna produse autobronzante

„La 20 de ani, foloseam niște produse pe care mama le avea, din acestea naturiste, după care, pe la 30 de ani, am descoperit o cremă, eu îi spuneam cremă de ghete, că nu avea niciun factor de protecție, te bronzai de rămâneai tăciune un an de zile. Dar, acum, e ușor nociv pentru o piele mai îmbătrânită, hai să spunem adevărul, obișnuiesc să folosesc factor de protecție”, a mai spus designerul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel