Cătălin Zmărăndescu a încercat să se sinucidă. Scandalul cu Gigi Becali și salvarea fostului luptător: „Dumnezeu lucrează prin oameni”

Data publicării:
Cătălin Zmărăndescu, captură video YouTube
Descriere foto: Cătălin Zmărăndescu, captură video YouTube

Cătălin Zmărăndescu a făcut o serie de declarații cutremurătoare. Concurentul de la Survivor a vrut să se sinucidă. 

Cătălin Zmărăndescu a revenit în atenția publicului cu participarea sa la Survivor 2022. Fostul sportiv și-a făcut câțiva dușmani în competiție, dar și câțiva prieteni. 

După eliminarea din competiție, Zmărăndescu a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre trecutul său, dar și despre cea mai neagră perioadă din viața sa. 

Fostul sportiv a fost angajatul lui Gigi Becali. Acesta spune că întâlnirea cu latifundiarul din Pipera i-a schimbat cursul vieții și că nu regretă că l-a cunoscut, deși lucrurile au luat o întorsătură negativă, la un moment dat. El spune că politica l-a schimbat pe Gigi Becali. 

„A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido». Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum. Cu Gigi Becali a fost într-o altă viață. Îmi aduc mereu aminte cu plăcere prima perioadă cu Gigi Becali, când încă nu intrase în fotbal, în politică, era un om ca noi. Politica îi face pe oameni nu câini, ci hiene! El nu e un om rău, dar e influențabil, crede tot ceea ce i se spune, fără să verifice. I-am spus și lui, îmi place de Gigi Becali, ăla pe care l-am știut eu. «Ehehe, Gigi ăla s-a dus demult», mi-a răspuns”.


Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă


Un moment de cotitură în viața fostului sportiv a fost incidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Omului de afaceri i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu l-a ajutat să o recupereze. Gestul său i-a adus 29 de zile în arest și o pedeapsă de 3 ani de pușcărie cu suspendare. Acela a fost momentul când a simțit că a pierdut tot și a fost la un pas să-și ia viața. 

„În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: «De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta». Și m-a sunat un prieten foarte bun, de-al meu, psiholog de meserie: «Ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum». S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol: «Dacă sari tu, sar și eu». Mi-a zis: «Ești un egoist, un prost, un nesimțit! De ce? Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?». Și m-a făcut puternic, dintr-o slăbiciune a mea. «Este un act de mare curaj, să te sinucizi, dar și cea mai mare prostie, să-ți iei viața dată de Dumnezeu! Dacă suntem pe pământ, trebuie să facem ceea ce suntem meniți să facem». Omul ăla e și azi lângă mine, și-i mulțumesc pentru asta. Dumnezeu lucrează prin oameni”, a spus fostul luptător.


Cătălin Zmărăndescu: „Oamenii ăștia mi-au schimbat destinul”

Fostul luptător spune că soția sa și Nicu Gheară l-au ajutat să-și schimbe viața.


„Lucrurile în viața asta se întâmplă cu un motiv. Eu am primit de la Dumnezeu o pălmuță pentru tot ceea ce făceam eu atunci! Libertatea e mai scumpă decât orice. Când nu mai ai libertate, e foarte rău. Am învățat un lucru. În viața asta, fiecare dintre noi merităm a doua șansă. Una e când o accepți cu umilință și îndrepți ceva, alta când consideri că ți se cuvine și nu înveți nimic! Eu am primit a doua șansă, în ordinea asta: Nicu Gheară, Luiza Zmărăndescu, soția mea, oamenii ăștia mi-au schimbat destinul. A fost cel mai greu moment din viața mea. Erai undeva sus, apoi ai alunecat de parcă ți-a tras trapa de sub picioare și-ai aterizat în mocirlă de nu ți se vede vârful părului. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie! Nicu Gheară, contrar a ceea ce se spune despre el, mi-a dat o direcție bună. Apoi, a apărut Luiza, soția mea, Dumnezeu a vrut să vegheze asupra mea”, a spus Cătălin Zmărăndescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel