Cătălin Scărlătescu dezvăluie de unde a pornit povestea de dragoste cu Doina Teodoru: Totul a plecat de la o poză

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, Instagram

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit mai multe detalii despre relația pe care o are cu Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu este într-o relație cu Doina Teodoru de vara trecută, deși nu au făcut publice prea multe lucruri din intimitatea lor până acum. Toată povestea de dragoste a început la mare și, chiar dacă celebrul chef a observat-o pe cea care urma să îi devină iubită, acesta nu a avut însă curajul să își exprime sentimentele. Câștigătoarea iUmor a fost cea care a făcut primul pas, după care Cătălin Scărlătescu a început și el să prindă curaj.

"Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.

Și oamenii din jur cumva ne-au împins unul într-altul. Ai mei pe o parte, ai ei pe o parte și uite așa …s-a nimerit, a venit natural', a adăugat el.", a declarat Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.

Unde au călătorit cei doi

Și dacă ambii au un program destul de încărcat, Cătălin Scărlătescu spune că, de câte ori prind ocazia, aceștia aleg să plece într-o escapadă. Ultima destinație aleasă a fost Italia.

"Am fost acum câteva zile până în Italia ca să mâncăm niște paste și nu mi-au plăcut.", a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Ce îl leagă pe Cătălin Scărlătescu de iubita lui

Chiar dacă provin din două lumi diferite, bucătarul spune că există totuși câteva elemente pe care el și iubita lui le au în comun. Printre ele se numără marea, care îi leagă extrem de mult.

"Ne leagă marea pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat. Ea e pe scenă, eu sunt pe o altă scenă , bucătăria asta tot o scenă e, mi-am făcut o scenă unde să mă joc și eu.", a mai precizat cheful.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre NUNTA cu Doina Teodoru: M-a luat pe sus așa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel