Cătălin Scărlătescu, despre NUNTA cu Doina Teodoru: M-a luat pe sus așa

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ iUmor/ Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ iUmor/ Instagram

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Doina Teodoru și a dezvălui când ar putea avea loc o posibilă nuntă. 

Cătălin Scărlătescu este într-o relație Doina Teodoru, câștigătoarea iUmor 2017, de  aproximativ un an de zile. Chiar dacă până acum celebrul chef a fost foarte rezervat în a da declarații despre ce se întâmplă între ei doi, acum acesta vorbește chiar și despre o posibilă nuntă.

''La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ne-am gândit la nuntă. La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește! '', a declarat Cătălin Scărlătescu, porivit spynews.

''Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească''

Chef Cătălin Scărlătescu are doar cuvinte de laudă la adresa actualei lui iubite, despre care spune că nu i-a trebuie foarte mult timp pentru a-i fura inima. De asemenea, acesta vorbește și despre realizările lui până în prezent, de care este foarte fericit și mulțumit. 

''Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut... A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizuinea unde e și mai frumos.'', a mai declarat celebrul chef.

MOTIVUL pentru care Cătălin Scărlătescu nu și-a deschis restaurant

Cătălin Scărlătescu este foarte supărat pe Primăria Generală a Capitalei, pentru că nu îi eliberează mai repede autorizația necesară pentru a-și deschide propriul restaurant. Cheful spune că dacă nu ar avea acest renume, lucrurile ar fi mult mai simple.

„Oricât ar părea de ciudat, în calea fericirii mele stă o autorizație. Una care nu se poate obține decât de la Primăria Capitalei. Cineva de acolo nu vrea să-mi semneze actul prin care mi-aș putea deschide așa cum arată legea propriul restaurant.

Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă. Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit playtech.

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel