Cătălin Scărlătescu, MOTIVUL incredibil pentru care nu și-a deschis un restaurant: Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Scărlătescu, Instagram

Cătălin Scărlătescu nu reușește sub nicio formă să își deschidă propriul restaurant.

Cătălin Scărlătescu este foarte supărat pe Primăria Generală a Capitalei, pentru că nu îi eliberează mai repede autorizația necesară pentru a-și deschide propriul restaurant. Cheful spune că dacă nu ar avea acest renume, lucrurile ar fi mult mai simple.

„Oricât ar părea de ciudat, în calea fericirii mele stă o autorizație. Una care nu se poate obține decât de la Primăria Capitalei. Cineva de acolo nu vrea să-mi semneze actul prin care mi-aș putea deschide așa cum arată legea propriul restaurant.

Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă. Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit playtech.

Celebrul chef crede că din cauza celebrității nu reușește să obțină autorizația

Chef Scărlătescu spune că a încercat să facă orice este posibil pentru a obține actele necesare, însă nu se dă bătut și speră ca până anul viitor să se rezolve.

„Poate ar fi fost mai bine pentru mine să mă numesc Vasilică Marcel, iar nu Cătălin Scărlătescu. Poate atunci aș fi reușit ceea ce nu reușesc să rezolv de câteva luni bune!

Am încercat să stau la rând și să fac tot ceea ce mi s-a transmis. Dar nici așa nu e bine, fiindcă nu obțin actele necesare. Însă eu rămân un tip optimist. Sper ca peste un an, de acum înainte, să obțin totuși hârtiile de care am nevoie!”, a continuat el.

Cătălin Scărlătescu încearcă să rămână pozitiv

Cătălin Scărlătescu deține în prezent o firmă de catering, însă vrea să se extindă în acest domeniu, care l-a consacrat și i-a adus renume în România. Chiar dacă nu a reușit până acum, acesta rămâne însă optimist. 

„Aceasta e deviza mea: haos și găteală! În jurul meu pare că e mult haos, dar cu gătitul mă împac foarte bine! Așa că încerc să rămân un om cu picioarele pe pământ și optimist!”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel