Cătălin Scărlătescu, comentarii fără menajamente pe platourile de la Chefi la cuțite: „Îi urez să plece mai repede"

Data publicării:
Catalin Scarlatescu, foto Instagram
Descriere foto: Catalin Scarlatescu, foto Instagram

Orgoliile sunt mari, iar tensiunile și mai mari pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite. Iar Cătălin Scărlătescu nu pare să se abțină de la comentariile directe.

Un concurent din echipa Amanita Regală a fost salvat de la eliminare aseară, la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Chef Florin Dumitrescu a refuzat aseară verdictul de la jurizare, ca Alex Bunea să părăsească show-ul culinar, aşa că a făcut apel la una dintre cele mai valoroase amulete, pentru a se asigura că îşi păstrează supremaţia ca număr de concurenţi – şase. Emoţiile continuă la cote maxime şi în această seară, când Irina Fodor dă startul celui de-al optulea battle în bucătăria Chefi la cuţite, de la 20:30, la Antena 1.

Cel de-al şaptelea battle Chefi la cuţite, difuzat aseară în intervalul 19:59 – 23:27, s-a impus ca lider de piaţă pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54, segment pe care a înregistrat 8.3 puncte de rating şi 24.9% cotă de piaţă, urmat de Pro TV cu 7.5% şi 22.4% cotă de piaţă. Și la nivel urban, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8 puncte de rating și 20.4% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 7 puncte de rating și 17.9% cotă de piață. Aproape 1.6 milioane de telespectatori urmăreau aseară, în minutul de aur, 20:52, competiţia culinară de la Antena 1. 

Citește întreaga știre pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel