Cătălin Moroșanu, poveste de dragoste ca în filme. Cum și-a cucerit soția: „Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”

Data publicării:

Cătălin Moroșanu este un sportiv de succes și a devenit cunoscut în toată țara. Concurentul de la Surviver spune că nu-i e frică de lipsa hranei din jungla Dominicană, pentru că e obișnuit. Problemele financiare din copilărie l-au întărit și chiar i-au sudat relația cu soția sa. 

Cătălin Moroșanu este un adevărat personaj. Iubit de o țară întreagă, sportivul face senzație pe unde merge. Chiar dacă poate multe domnișoare au pus ochii pe el, concurentul Surviver are ochi doar pentru doamna sa, Georgiana, femeia pe care o iubește încă din adolescență și care i-a fost alături chiar și atunci când nu avea bani să cumpere o pungă întreagă de pufuleți. 

 

„Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a povestit sportivul pentru revista Viva.

 

Provocarea Survivor România îi reamintește sportivului de perioadele grele din viața sa, când nu avea ce mânca. 

Am avut momente în viață când nu am avut ce să mănânc și eram lipsit de energie. Probabil mă voi confrunta și în Republica Dominicană cu această lipsă de energie, dar sper să ajung până în finală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel