Cosmin Stanciu de la Survivor 2021 se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Mă aflu sub supraveghere medicală"

Data publicării:
Cosmin Stanciu, captură TV
Descriere foto: Cosmin Stanciu, captură TV

Cosmin Stanciu, membrul echipei Faimoșilor de la Survivor România 2021, a fost eliminat din competiție, din cauza problemelor de sănătate.

Vești proaste pentru echipa Faimoșilor. Daniel Pavel a anunțat într-un consiliu de urgență că Stanciu Cosmin se connfruntă cu probleme de sănătate, medicii interzicându-i să mai revină pe trasee. Din acest motiv s-a decis ca membrul din echipa Faimoșilor să fie eliminat din competiție.

„Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment.

Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici”, a spus Dan Pavel.

 

Cosmin Stanciu a declarat că îi pare rău că nu a putut rezista până la sfârșitul competiției, însă Survivor râmâne pentru el cea mai mare provocare. De asemenea, acesta a mărturisit că are probleme destul de grave la un plâmân,iar condițiile din Dominicană nu i-au permis să se recupereze.

„Mă simt ok, dacă nu fac eforturi. Mă aflu sub supraveghere medicală și fac tratament, dar nu pot intra pe traseu. Nu sunt apt să intru pe traseu. Din păcate pentru mine, ăsta era momentul de care îmi era cel mai teamă și s-a întâmplat. Pe principiul, de ce ți-e frică, de-aia nu scapi.

La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă. Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plâmân este afectat și din cazua asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici la Survivor totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru.

Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe”, a spus Cosmin Stanciu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel