Cătălin Moroșanu, discurs emoționant după ce a părăsit competiția “Survivor Romania”: „Iese răul din noi, de fiecare dată”

Data publicării:

Catalin Morosanu a parasit aseara “Survivor Romania” din ratiuni medicale, in cadrul unui consiliu special de eliminare.

Faimosul a suferit o accidentare motiv pentru care a stat o vreme departe de echipa sa si de trasee; decizia finala, anuntata aseara de Daniel Pavel, i-a luat prin surprindere pe toti concurentii.

Mesajul extrem de puternic transmis de Faimos aseara in cadrul Consiliului de la “Survivor Romania” i-a emotionat teribil atat pe coechipierii sai, cat si  pe adversari.

“Aici, la , ne dam mastile jos. Si cand facem asta, iese raul din noi, de fiecare data. Nu este un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat,   am facut lucruri extraordinare. Am fost o echipa adevarata. Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne dadeam energia unul altuia, am trait si sentimente extraordinare de victorie, de mandrie, de multumire. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, stangaci, dar sunt mandru ca m-am comportat onorabil. Am incercat sa imi ajut echipa cat am putut de mult. Sa fiti mai buni, sa va iubiti, pentru ca eu vad altfel lucrurile acum, din afara. Sa ne comportam ca o echipa, sa impartim totul intre noi. Fiti oameni adevarati, nu va pierdeti… Vreau sa va spun ca a fost o onoare sa lucrez cu voi, sa dea bunul Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe”, a spus Catalin Morosanu, imbratisandu-si in parte, fiecare coleg de echipa, dar si adversar.

Un gest impresionant de fairplay a fost acela in care i-a multumit “eternului” sau adversar de pe trasee, Starlin,  acesta din urma stapanindu-si cu greu lacrimile la auzul vorbelor lui Catalin Morosanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel