Cătălin Moroșanu, detalii neștiute despre căsnicia cu Georgiana: „Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană”

Data publicării:
Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram

Cătălin Moroșanu și Georgiana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cum s-au cunoscut cei doi?

Cătălin Moroșanu și soția lui sunt într-o relație de 19 ani, iar totul a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut încă din perioada liceului, iar de atunci au fost de nedespărțit. Au o fetiță minunată și o căsnicie solidă. Cătălin Moroșanu a dezvăluit că și-a cunoscut soția în tren. Nu a avut prea mare încredere că vor fi împreună, dar destinul le-a unit sufletele, iar de atunci totul a căpătat un alt sens pentru faimos. 


„Făceam amândoi naveta cu trenul. În tren ne-am cunoscut. Eu urcam de la o stație, ea de la alta. Ne-am cunoscut, credeam că n-am nicio șansă. Eram la liceu. Mi-a plăcut foarte mult de ea.


N-aveam încredere în propriile mele forțe. Încetul cu încetul ne-am cunoscut. Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană. Tocmai pentru asta Georgiana este o femeie extraordinară. Am crescut împreună, ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat să rămânem împreună.


Ne-am căsătorit în 2012.


9 ani de casnicie si de relatie 19. Copilul ne-a unit foarte mult, iti da un sens in viata. In momentul in care am avut-o pe Natalis am devenit din ce in ce mai responsabil, mi s-au schimbat perceptiile”, a povestit Cătălin Moroșanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

 

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Ce greșeală a făcut luptătorul față de familia lui


Cătălin Moroșanu a spus că își dorește să devină tătic din nou. 


”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună.


Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a adăugat luptătorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel