Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Ce greșeală a făcut luptătorul față de familia lui

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare regret al său.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați luptători de kickboxing. Deși are o cariră impresionantă, dar și o familie superbă, luptătorul a declarat că are un mare regret. Mai exact, acesta regretă faptul că nu a petrecut mai mult timp cu familia lui, în special cu fetița, din cauza faptului că majoritatea timpului și l-a petrecut în ringul de luptă.

De asemenea, Cătălin Moroșanu a mărturisit că își dorește să facă o schimbare pentru a fi mai aproape de familia sa. În acest fel, el speră să se revanșeze pentru anii pe care i-a petrecut mai mult în ring.

„Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv.

Vedeta a ținut să precizeze faptul că soția sa este  ”stâlpul familiei” și tot ea este cea care îl face să vadă lucrurile mult mai clar.

„Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a mărturisit luptătorul.

Cătălin Moroșanu, decizie radicală în viața lui

Recent, Cătălin Moroșanu a uimit pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce planuri de viitor are și ce schimbări majore intenționează să facă în viața lui. După ce s-a întors de la Survivor România 2021, celebrul luptător a decis că e timpul să-și deschidă o academie pentru copiii care vor să învețe să facă lupte.

Cătătlin Moroșanu a declarat că acest lucru îl va ajuta foarte mult, mai ales în perioada următoare, când urmează să fie supus și unei intervenții chirurgicale, motiv pentru care nu va mai putea să lupte.

”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel