Cătălin Moroșanu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă după competiția Survivor: „Nu mă așteptam să fie așa de grave”

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Moroșanu, foto Instagram
Descriere foto: Catalin Moroșanu, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza unor probleme de sănătate. Ce spune sportivul despre experiența trăită în cadrul emisiunii?

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați sportivi din România. Chiar dacă înainte de a pleca în Republica Dominicană avea câteva probleme de sănătate, acesta spune că nu se aștepta să se accidenteze atât de grav în cadrul competiției Survivor. Cătălin Moroșanu așteptă verdictul medicilor. 


„Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a dezvăluit Cărălin Moroșanu într-un interviu pentru click.ro.


Cătălin Moroșanu susține că nu și-a făcut dușmani în cadrul competiție și speră să rămână prieten cu câțiva dintre concurenți. Sportivul urmează să lanseze o piesă alături de Jador, cu care spune că a legat o prietenie tare frumoasă pe parcursul emisiunii. 


„Mi-am facut numai prieteni, nu cred că mi-am făcut dușmani, pentru că eu nu țin răutate în mine. Când ieșim din concurs, în viața reală, realizezi că a fost doar un joc. Important este să îți faci prieteni. Îl consider prieten pe Jador, cu care voi avea un proiect muzical. Andreea Antonescu, Majda, Elena consider că vor rămâne prietenele mele, sper să păstram o legătură și să fie prietenii pe termen lung”, a mai afirmat Faimosul.

 

Cătălin Moroşanu, băut la volan. A rămas fără permisul de conducere

 

Cei doi împreună cu Lino Golden vor lansa imnul Survivor România, care se anunță a fi hitul verii. 

 

„Oameni buni, ne-am adunat aici toți trei să facem cea mai șmecheră piesă. Facem piesa asta, o să filmăm mâine. Este cel mai mare proiect muzical”, a mărturisit Jador, cel care a și dat vestea cea mare pe Instagram.

 

Cătălin Moroșanu, Jador și Lino Golden lansează imnul Survivor România: „Piesa o să fie bombă”

 

„Eu nu prea le am cu vocea. Lansez o nouă piesă după șașe ani. O să vină și băiatul în trending acum, n-am ce face. Piesa o să fie bombă”,  a mărturisit Cătălin Moroșanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel