Cătălin Moroșanu, Jador și Lino Golden lansează imnul Survivor România: „Piesa o să fie bombă”

Data actualizării: | Data publicării:
Lino Golden, Cătălin Moroșanu, Jador, captura foto Youtube/ sursa Jador
Descriere foto: Lino Golden, Cătălin Moroșanu, Jador, captura foto Youtube/ sursa Jador

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu pregătesc o surpriză de proporții pentru fanii Survivor. 

Competiția Survivor România va avea propriul imn. Cătălin Moroșanu, Jador și Lino Golden au intrat în studioul de înregistrări pentru a le face o surpriză frumoasă fanilor. Cei trei foști concurenți Survivor spun că piesa lor va ajunge hit și va doborî toate recordurile muzicale. 


„Oameni buni, ne-am adunat aici toți trei să facem cea mai șmecheră piesă. Facem piesa asta, o să filmăm mâine. Este cel mai mare proiect muzical”, a mărturisit Jador, cel care a și dat vestea cea mare pe Instagram. 


Chiar dacă vocea nu este punctul lui forte, Cătălin Moroșanu este încrezător că această colaborare muzicală va fi hitul verii 2021: „Eu nu prea le am cu vocea. Lansez o nouă piesă după șașe ani. O să vină și băiatul în trending acum, n-am ce face. Piesa o să fie bombă”,  a mărturisit Cătălin Moroșanu.


Lino Golden a participat la Survivor România în primul sezon. Artistul este de asemenea entuziasmat de noua colaborare. Chiar dacă nu au anunțat încă data lansării, cei trei spun că în curând vor filam și videoclipul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel