Cătălin Măruță rupe tăcerea. Adevăratul motiv al scandalului cu Alex Velea: „Totul s-a terminat”

Cătălin Măruță a dezvăluit motivul pentru care Alex Velea s-a supărat pe el.

Cătălin Măruță și Alex Velea sunt la cuțite, de aproximativ un an, după ce Antonia, soția artistului, i-a adus acuzații grave prezentatorului tv. Deși între cele trei vedete exista o prietenie de ani de zile, Antonia l-a numit pe Măruță  „îmbrâligător” și l-a acuzat că le permite invitaților săi să îi jignească familia. 

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia la InstaStory

Ulterior, și Alex Velea a lansat câteva săgeți la adresa lui Măruță, care nu au rămas fără răspuns și au amplificat scandalul.


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show, în urmă cu un an.

Alex Velea: „L-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în cadrul podcastului găzduit de Speak.

Cătălin Măruță: ”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate”

La vremea respectivă, Cătălin Măruță a încercat să aplaneze conflictul și spera într-o împăcare. Prezentatorul TV a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii din trecut, unde apărea alături de Alex Velea și i-a transmis și un mesaj artistului.

 
”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, a scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook, la vremea respectivă.

Velea nu i-a acceptat „scuzele”

”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea la InstaStory, imediat după postarea lui Măruță. 

Adevăratul motiv al scandalului

A trecut un an de la scandalul dintre Măruță și Velea, iar prietenia lor nu pare să fi fost salvată. Prezentatorul Tv a amintit, zilele trecute, de supărarea dintre el și artist și, încă o dată, a încercat să aplaneze conflictul, explicând că Alex Velea a avut o impresie greșită despre el. 

„Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. de cineva).”, a dezvăluit Cătălin Măruță recent, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 Martie 2022, 12:48 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience