Cătălin Măruță, primele declarații după ce s-a speculat că va fi dat afară de la PRO TV: „M-am speriat și...”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Cătălin Măruță a a avut o primă reacție, după ce s-a speculat că va fi dat afară de la PRO TV.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Vedeta a început colaborarea cu PRO TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte emisiunea „Happy hour'. De atunci, Cătălin Măruță lucrează în cadrul aceluiași trust și nu are de gând să renunțe prea curând. Recent, s-a speculat că  emisiunea „La Măruță' va fi mutată pe postul Acasă TV.

Auzind toate aceste speculații, Cătălin Măruță a avut și o primă reacție, chiar în cadrul emisiunii sale. Cătălin Măruță a recunoscut că și el s-a speriat în primă fază, când a auzit această informație, însă a ținut să clarifice aceste speculații. Potrivit acestuia, se pare că a fost vorba doar de niște informații false. 

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu', a spus Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o moderează. 

Cătălin Măruță spune totul despre podcast-ul pe care îl moderează

Cătălin Măruță are unul dintre cele mai celebre podcasturi de pe YouTube. Acesta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum i-a venit ideea să se apuce de acest proiect, dezvăluind faptul că prin podcast poate îmbina atât viața de televiziune, cât și cea de radio, de care a fost atras mereu.

„Noi am vrut să facem ceva care să ne placă, să ne vină din suflet și ne-am bucurat când am văzut că oamenii reacționează cu genul de invitați și cu materialele pe care le facem și am văzut că am avut Podcasturi care au fost locul unul în trending, locul 2 în trending, podcast care a fost locul 3 în trending. Asta înseamnă că oamenii se uită, că oamenii rezonează cu lucrurile pe care le faci acolo și contează.

Noi am făcut o poveste pentru că ne place foarte tare treaba asta și îmbin aici oarecum radioul cu televiziunea. Mie radioul mi-a plăcut dintotdeauna, știi? Efectiv ne-a plăcut foarte mult!”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit Click.

Citește continuarea AICI

Citește și: Mihai Bendeac, în stare de ȘOC din cauza unei domnișoare. Ce i s-a întâmplat actorului pe stradă: „Îmi pierd mințile”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel