Cătălin Măruță, prima reacție după scandalul cu Alex Velea: „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate”

Alex Velea a adus acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță. Ce spune prezentatorul TV despre tot scandalul creat?

Alex Velea a fost în trecut bun prieten cu Cătălin Măruță, dar în prezent cei doi nu au mai fost văzuți atât de des îmrepună. Fanii se întrebau de ceva timp care ar fi mărul discordiei dintre cei doi, iar Alex Velea a decis că este momentul să spună lucrurilor pe nume. Artistul susține că prezentatorul TV a încălcat pritenia lor pentru a avea audiență în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 


„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.


N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în cadrul podcastului găzduit de Speak. 


Cătălin Măruță nu a putut trece peste acuzațiile primite, așa că a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii din trecut, unde apare alături de Alex Velea și i-a transmis și un mesaj artistului. Prezentatorul TV susține că peste ani își vor aduce aminte de aceste momente tensionate și se vor amuza copios pe seama lor. 


”În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.


La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.  #friends #nohardfeelings”, este mesajul scris de Cătălin Măruță, pe pagina lui de Facebook.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au pus tot internetul pe jar. În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi în mașină

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 iun 2021, 22:46 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience