Oana Roman și Marius Elisei au pus tot internetul pe jar. În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi în mașină

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fugit la mare. 

Oana Roman este în cea mai fericită perioadă din viața ei. Chiar dacă la începutul anului anunța divorțul de Marius Elisei, iată că această pauză de câteva luni a reaprins flacăra iubirii. Acum cei doi porumbei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar Marius Elisei ar face orice pentru a o face pe vedetă fericită. 


Chiar ieri, acesta i-a cumpărtat un telefon mobil și un buchet de flori. Oana Roman le-a găsit pe masă atunci când a ajuns acasă, după o zi obositoare. 


”Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta...Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Chiar dacă vremea nu este prea bună în această perioadă, Oana Roman împreună cu Marius Elisei și fiica lor au plecat într-o vacanță de câteva zile la mare. În drum spre destinație Oana Roman a publicat o filmare în care se poate observa cum Marius Elisei o atinge tandru pe picior. 

 

 

„Astăzi am venit iarăși să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seară la mare. Avem niște treabă acolo. Am vrut să o văd înainte să plec. Aștept să coboare, să ies cu ea pe terasă să stăm de vorbă. E și Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant. Eu o aștept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul”, a spus Oana Roman la InstaStory.


Ba mai mult, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare doar cu fostul soț în timp ce sunt îmbrățișați. Potrivit descrierii, Isa este „responsabilă” de apropierea părinților, micuța și-a dorit să îi vadă pe cei doi așa cum erau înainte de divorț. 


„Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel