Cătălin Măruță, dezvăluiri din relația cu Andra: „Și la noi există discuții”

Cătălin Măruță și Andra au aniversat, recent, 14 ani de căsnicie. Cei doi spun că sunt o familie normală și că neînțelegerile nu îi ocolesc.

Cătălin Măruță spune că nu a descoperit vreun secret al armoniei în cuplu, mai mult, el afirmă că între el și soția sa există și momente mai tensionate, în care apar tot felul de discuții, însă reușesc să aplaneze orice conflict prin comunicare.


„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante”, a declarat Cătălin Măruță pentru Viva. 

 

Iși găsesc timp unul pentru celălalt

Mai mult, în condițiile în care amândoi au meserii solicitante, prezentatorul TV spune că nu concep să nu își găsească timp pentru ei și că reușesc, întotdeauna, să jongleze cu programul, astfel încât sp petreacă timp împreună.

 „Comunicarea, cum spuneam. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând. (...) Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp”, a mai spus Măruță pentru Sursa citată. 

 

Andra, secretul căsniciei, după 14 ani de mariaj: „Mă face să mă simt acasă cu adevărat”

 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 16 ani, iar 2 ani mai târziu și-au spus „Da” în fața ofițerului de la starea civilă. Au doi copii frumoși și continuă să se iubească, la fel ca în prima zi. 

Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit că au avut mai multe momente frumoase și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat Andra pentru Viva. 

Secretul căsniciei lor


Andra spune că nu i se pare că au un mariaj longeviv și că așteaptă să îmbătrânească împreună ca să afirme asta. Mai mult, ea declară că secretul căsniciei lor ar fi faptul că amândoi și-au dorit aceleași lucruri și că au muncit împreună pentru familia frumoasă pe care o au. 


„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

„Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd.”, a declarat și Cătălin Măruță pentru Viva. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 noi 2022, 12:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience