Cătălin Măruță, curtat de o altă televiziune. Soția prezentatorului l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare”

Data publicării:
Andra și Cătălin Măruță. Captură Foto Youtube/ Mihai Petre
Descriere foto: Andra și Cătălin Măruță. Captură Foto Youtube/ Mihai Petre

Cătălin Măruță a primit o ofertă extrem de generoasă pentru a pleca din Pro TV, dezvăluie Andra.

Andra și-a dat de gol soțul că a fost ofertat cu un salariu de trei ori mai mare pentru a pleca la o televiziune concurentă. 

Învitati în cadrul podcastului realizat de Mihai Petre, Andra și Cătălin Măruță și-au deschis sufletul și au vorbit despre lucruri puțin știute de public. 

Andra chiar a rememorat un moment din cariera lui Cătălin, când prezentatorului i s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea, pentru a merge la un post concurent. 

Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a spus Andra.

Cătălin Măruță și-a argumentat decizia de la acel moment prin faptul că el consideră câ trebuie să faci totul cu pasiune. 


„Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba.

Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci”, a completat Măruţa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel