Cătălin Dobrescu, primele declarații despre divorțul de Oana Radu: „Avem opinii diferite, gândim diferit”

Data publicării:

La trei ani de la cununie, Oana Radu și Cătălin Dobrescu divorțează.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Cei doi păreau a fi extrem de fericiți împreună, însă realitatea era cu totul alta. Diferențele și neînțelegerile dintre cei doi i-au împins spre decizia de a divorța. 


'Din păcate, am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar, din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei', a spus Cătălin la XTra Night Show.

Oana Radu, despre separarea de Cătălin Dobrescu

 

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem.


Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației‘, a mărturisit vedeta în podcast-ul Vorba lu Jorge.

 


Cătălin Dobrescu a ajutat-o să slăbească
 

În urmă cu ceva vreme Oana Radu mărturisea că soțul ei era foarte atent la ce mânâncă  și uneori o certa pentru că mânca pe ascuns.  Cei doi s-au cunoscut când artista trecea prin clipe dificile. După moartea tragică a fostului ei iubit, Alin, omorât cu sânge rece într-o scară de bloc, artista a pierdut controlul siluetei și ajunsese să acumuleze tot mai multe kilograme. Cătălin i-a fost inițial antrenor personal, urmând, apoi, ca antrenamentele să se transforme într-o poveste de dragoste. 

 

 

„Avem un an și puțin, ne-am căsătorit pe 21 august 2020. Suntem la fel ca în prima zi, ne iubim cred că mult mai mult. Lucrurile se țin proaspete între noi, suntem două firi destul de piperate.

Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.

Ne dorim, ne iubim, însă în momentul de față facem extrem de multe lucruri. Ne trezim devreme, pregătim mesele, eu răspund la mail-uri, filmez toate campaniile.”, a povestea Oana Radu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, în urmă cu 2 ani. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel