Cătălin Crișan iubește din nou, după două divorțuri. Ce spune artistul despre căsătorie: „Este cineva în viața mea...”

Data publicării:
Catalin Crisan, captură video Youtube
Descriere foto: Catalin Crisan, captură video Youtube

Cătălin Crișan dezvăluie că și-a refăcut viața sentimentală. 


Cătălin Crișan a fost mereu o persoană discretă în privința vieții personale. Deși majoritatea românilor îi pot fredona melodiile cap coadă, puțini știu că acesta a trecut prin 2 divorțuri. 
A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie.
Și-a refăcut apoi viața alături de  medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, însă pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Artistul are trei copii  din căsniciile anterioare, o fată și un băiat cu Lucia Bubulac și o fată cu Ioana Alina Cupșa, a doua soție de care a divorțat.


La 10 ani de la ultimul divorț, Cătălin Crișan continuă să păstreze tăcerea și vorbește foarte puțin despre eșecurile în dragoste.

„În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele”, a declarat artistul pentru Viva. 


Și-a refăcut viața

Deși nu a dorit să ofere prea multe detalii, artistul a dezvăluit că exista o femeie în viața sa, însă în acest moment nu se pronunță în privința căsătoriei. 

„Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund”, a mai spus acesta. 

Cum arată femeia ideală pentru Cătălin Crișan

„Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

Ce relație are Cătălin Crișan cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită

Cătălin Crișan a dezvăluit ce relație are cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită. Artistul a mărturisit că relația dintre ei este una strânsă și se înțeleg de minune.

„Copiii mei sunt bine. Daria, fiica mea, a intrat la Medicină printre primele, a renunțat după șase luni și a fost admisă la Institutul de Teatru și Film în primele zece.

Raris este în ultimul an de liceu și își dorește să dea examen la Conservator. Doamne-ajută!

Mi-aș dori ca toți trei să semene cu mine măcar în amploarea credinței în Dumnezeu, sensibilitate, coloană vertebrală dreaptă, în refuzul de a face compromisuri și în bunătatea de a ajuta oameni în necaz, fără a aștepta reciprocitatea.

Privindu-i îmi dau seama cum trec anii peste mine. Daria, este un copil talentat și nu sunt deloc subiectiv, dimpotrivă, poate prea obiectiv. Cântă, dansează fabulos.

Nimic nu este întâmplător pe această lume…tatăl ei cântă de 35 de ani și este actor la bază, iar Daria, ce să vezi…o are profesoară pe fiica lui Florin Zamfirescu, marele actor fiindu-mi profesor la IATC pe vremea studenției mele.

Pe Raris și pe Lara îi aștept să-și aleagă calea. Ei singuri trebuie să-și descopere drumul de urmat. Noi parinții putem fi eventual doar cortina de copaci de la marginea lui, cea care să mai pună stavilă și să-i păzească de furtunile acestei vieți…„, a declarat Cătălin Crișan pentru fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel