Cătălin Botezatu vrea o relație serioasă, de viitor. Creatorul de modă ar renunța la tot pentru iubire

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. 

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui Cătălin Botezatu este extrem de frumoasă și mulți și-ar dori să ajungă în locul designer-ului, acesta spune că ar da orice și ar renunța la tot pentru iubire. Designer-ul își dorește o relație seriosă. 


”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii...”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.


Chiar dacă a avut iubiri de-o vară și a fost mereu înconjurat de femei frumoase, acesta spune că vreme acelor distracții de moment s-a sfârțit. Vrea să se așeze la casa lui și vrea pe cineva de viitor. 


”Am avut da, toți consumăm o iubire de o vară, dar unii poate rămân cu ea pentru mai mult timp, eu am depășit faza aia a iubirii de o vară, îmi doresc stabilitate”, a adăugat creatorul de modă. 


Cătălin Botezatu a dezvăluit în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Mpruță de ce nu a ajuns până în prezent în fața altarului alături de o femeie. 


„E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, sa te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.


Cătălin Botezatu a dezvășuit că tot ce ăși dorește de la femeia de lângă el este respect. 


„Primii 3-4 ani e fain, dar după trece. Iubirea rămâne, dar într-o anumită măsură, dar trebuie să intervină respectul. Eu sunt în stare pentru că sunt mai matur, dar celelalte nu. Și eu am un defect, îmi plac persoanele mai.... Toată lumea îmi spune să îmi iau pe cineva de vârsta mea. Acum nu pot și nici când eram tânăr nu puteam”, a mărturisit designer-ul.

 

Tiberiu Argint, declarație de dragoste pentru Andreea Bălan de ziua ei de naștere: „La mulți ani, iubita mea” Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel