Cătălin Botezatu va ajunge din nou pe mâinile medicilor: „Am zăcut, la propriu, o zi și o noapte”

Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a reușit să învingă cancerul, după o luptă grea. De ce trebuie să ajungă din nou la medic?

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Acesta a suferit șase operații la colon pentru a putea învinge cancerul. Creatorul de modă s-a operat în Turcia și spune că a suferit teribil. 


Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului chiar și probleme cu inima, iar acum vrea să ajungă la medic pentru a-și face mai multe analize. 


În ultima perioadă, creatorul de modă a avut multă treabă, așa că s-a neglijat. Nu s-a odihnit suficient și spune că o zi și o noapte a zăcut la pat, deoarece se simtea extenuat. 


„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine”, a povestit Cătălin Botezatu pentru CIAO.RO.

 

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui Cătălin Botezatu este extrem de frumoasă și mulți și-ar dori să ajungă în locul designer-ului, acesta spune că ar da orice și ar renunța la tot pentru iubire. Designer-ul își dorește o relație seriosă. 


”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii...”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns la capătul puterilor. Nu se descurcă cu cei trei copii, așa că au luat o decizie RADICALĂ



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel