Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns la capătul puterilor. Nu se descurcă cu cei trei copii, așa că au luat o decizie RADICALĂ

Data publicării:

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt acum părinții a trei băieți minunați. Cei doi nu fac față situației așa că vor face câteva schimbări.

Adela Popescu a devenit de curând mama unui băiețel minunat. Chiar dacă și-a dorit enorm să aibă trei copii, aceasta spune că este foarte greu, iar împreună cu soțul ei a luat o decizie importantă. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt depășiti de situație și vor să trimită cei doi băieți mai mari la țară. 


Conversația celor doi a fost postată pe Instagram, iar fanii s-au arătat amuzați de situație. 


"Adela Popescu: Și, ia zi scumpă, cum e cu trei copii?


Radu Vâlcan: Super tare, superb.


Adela Popescu: Te descurci?


Radu Vâlcan: Da, mâine duc doi la țară", a fost dialogul comic dintre Adela Popescu și soțul ei. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)


Radu Vâlcan a pus la descrierea videoclipului: „Am situația la degetul mic”. 


Adela Popescu a povestit toate detaliile de la nașterea celui de-al treilea copil. 


„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.

După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou. Mama brunetei este într-o stare gravă din cauza canceruluiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel