Cătălin Botezatu și-a investit primii bani câștigați, în imobiliare: Cine venea la mine zicea wow

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a povestit faptul că încă de la o vârstă fragedă a investit în imobiliare. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și importanți designeri de la noi din țară. Totuși, pe lângă acest lucru, creatorul de modă a dezvăluit faptul că încă de la o vârstă fragedă, a început să investească și în imobiliare. Dacă la vârsta de 18 ani și-a permis să își cumpere prima locuință, la 20 a urmat cea de-a doua și tot așa.

„Aveam 18 ani și am avut undeva pe Făinari un apartament, dar foarte cochet făcut. Avea un design, pe vremea aia, mi-am făcut cu sticlă, cu oglinzi. Cine venea la mine zicea wow. După care, al doilea apartament, la 20 de ani, a fost un fel de penthouse, în Centrul Civic, vizavi de Palat și avea scară interioară, pe un turn, tot așa făcut din banii mei, făcut de mine. După care au urmat și altele”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat penthouse în Dubai

Ultima achiziție a designerului cu care acesta se poate mândri este un penthouse în Dubai.

„Nu laud proiectul, dar nu cred că se poate ceva mai top decât asta. Pentru că nu văd, poate ceva să fie suspendat în aer și să vină cu mașinile suspendate. Am mai văzut și alte proprietăți, dar această locuință mi se pare top. De la finisaje, design, mobilier, totul e top. Andreea Popa, prietena mea, m-a convins să mai fac o investiție. Andreea Popa este cea mai bună în domeniul imobiliarelor din Dubai, nu că o laud, dar ea vinde pe piața din România de cinci ani.

Lumea crede că în Dubai este exagerat de scump. Nu este așa. Prețurile sunt mai ieftine decât în România. Un apartament pornește de la 250.000 de euro, cu două camere, dar este o investiție care în timp se triplează”, a mai declarat Cătălin Botezatu."

Designerul nu dorește să-și închirieze proprietățile

„Andreea Popa se ocupă și de închirierile proprietăților, dar nu. Mi-a spus dacă vreau și celălalt apartament, și pe acesta nou, dacă vreau să le închiriez, dar am zis că nu. Pe celălalt poate, deși nu cred. E prea frumos. Bineînțeles, prietenii mei vor beneficia de găzduirea mea. Dar să-l închiriez, nu. Doamne ferește, să mi se întâmple ceva și să am nevoie de bani. Dar deocamdată nu e cazul. Femeia, bijuteria și mașina nu se închiriază”, a mai spus designerul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel