Cătălin Botezatu, recție neașteptată după ce o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt: ”E o manipulare, o strategie împotriva turismului”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram/colaj foto

Cătălin Botezatu a avut o reacție acidă, după ce o româncă a fost omorâtă de un rechin, în Egipt.

Cătălin Botezatu este adeptul călătoriilor și al vacanțelor, Egiptul fiind una dintre locațiile sale preferate. În urmă cu câteva zile, o româncă a fost ucisă de un rechin chiar în Hurghada, zona turistică în care anual mii de oameni se bucură de concedii. După tragedie, designerul vesimentar a avut o reacție acidă.

Cătălin Botezatu, recție neașteptată după ce o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt

”Egiptul și Marea Roșie sunt recunoscute în toată lumea, pentru cea mai frumoasă mare, pentru că acolo se realizează cele mai tari scufundări. Vorbesc de scuba diving și snorkeling, iar flora, fauna submarină este una dintre cele mai frumoase din lume, dacă nu în top 3”, a spus Cătălin Botezatu pentru Fanatik.ro.

Cătălin Botezatu este de părere că incidentul reprezintă o strategie împotriva turismului din Egipt. Totodată, acesta a precizat că  în Marea Roșie din zona Egiptului nu există rechini care atacă, iar tot ce s-a întâmplat a fost doar un caz nefericit. 

”În ceea ce privește rechinii în Marea Roșie și în zona Egiptului, eu cred că este o întâmplare nefericită. Ea s-a produs, nu neapărat pentru că există rechini în Marea Roșie care atacă, pentru că așa ceva nu există. Eu cred că este și o manipulare. Poate că putem merge până acolo, cât să ne gândim că, așa cum s-a întâmplat și cu atentatele, e o strategie împotriva turismului din Egipt, care, într-adevăr, e pe cai mari”, a mai zis Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

Cătălin Botezatu recomandă în continuare vacanțele în Egipt

Exceptând toate cele întâmplate, Cătălin Botezatu recomandă în continuare vacanțele în Egipt. 

”Poți merge până la teorii ale conspirației și să spui că cineva a făcut, în așa fel, ca un rechin sau poate mai mulți rechini să fie agresivi. Dar eu recomand în continuare Egiptul, recomand scufundările. Divingul și snorkelingul sunt cele mai frumoase.

Ei au cele mai frumoase recife de corali din lume. Recomand călătoriile pe mare, pentru că eu nu am văzut în viața mea atât de mulți delfini la un loc, care să se joace efectiv pe lângă ambarcațiunile turiștilor.

Faptul că se întâmplă ceva, nu trebuie generalizat. Oriunde în lume se poate întâmpla ceva rău. Nu înseamnă că e ceva permanent”, a mai zis el.

Citește și: Atacul rechinilor în Egipt: ce se întâmplă cu plajele din stațiunea Hurghada la 4 zile după tragedie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel