Cătălin Botezatu, mesaj pentru Pepe. Ce spune despre Yasmine: „Bucureștiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearșafurile”

Data publicării:
Catalin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a oferit primele declarații despre noua iubită a lui Pepe. Tânăra este model și make-up artist. 

Pepe și-a făcut o nouă iubită la doar trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pastramă. Artistul se bucură acum de timpul petreceut în compania frumoasei Yasmine, în vârstă de doar 26 de ani. Aceasta este model și make-up artist și reprezintă o figură cunoscută în lumea mondenă. 


Surprinsă prezentând câteva dintre creațiile faimosului Cătălin Botezatu, fanii au fost curioși să afle legătura dintre cei doi și dacă cumva în trecut a existat mai mult decât o relație profesională între ei. 


„O cunosc, e o fată extraordinară și mă bucur că Pepe este cu ea. Și Pepe e un băiat extraordinar. (...) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 și ceva de ani și lucrez de 30 și ceva de ani. Știi că spun eu chestia asta, Bucureștiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearșafurile, așa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Yasmine Ody și Pepe și-au confirmat relația, iar artistul pare mai îndrăgostit ca niciodată. Chiar dacă este o diferență de vârstă între ei, acest lucru nu îi afectează prea mult, iar fanii privesc această legătură cu ochi buni. 


„E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima și vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsați oamenii să facă ce vor”, a mai spus creatorul de modă. 

 

Citește și: Anca Țurcașiu, fotografii incendiare în costum de baie. Cât de bine arată vedeta la 51 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel