Anca Țurcașiu, fotografii incendiare în costum de baie. Cât de bine arată vedeta la 51 de ani

La 51 de ani, Anca Țurcașiu s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a cucerit internetul. 

Anca Țurcașiu se bucură de o siluetă de invidiat la cei 51 de ani ai săi. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și a încărcat imaginile pe internet. Fanii au rămas surprinși când au văzut cât de bine arată aceasta.

Anca Țurcașiu e vegetariană de peste 30 de ani și foarte mult sport. Vedeta este mereu atentă la felul cum arată și merge la înot foarte des: „Ieri «am prins doi iepuri», soarele și antrenamentul în același timp”, a notat artista pe Instagram. 

 


"Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a spus Anca Ţurcaşiu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 


Anca Țurcașiu a trecut prin momente grele după ce a divorțat de medicul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Acum frumoasa vedetă vrea să se reinventeze și investește mult timp în imaginea și cariera ei. Chiar dacă a suferit enorm, aceasta a găsit puterea de a trece peste și s-a refugiat în muzică. Anca a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 


„Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut, am păstrat doar mo­mentele senine, care-mi dau putere, iar viitorul mi-l creez, cu voia lui Dumnezeu, prin prezent. În fiecare dimineaţă, eu mă trezesc cu gândul că în corpul, în mintea şi în sufletul meu e senin şi pace, că sunt eu cu mine şi cu Dumnezeu şi că am puterea să ofer iubire împrejurul meu. Iar dacă uneori se mai întâmplă ca primul gând al dimineţii să fie altul, mai apăsat sau mai tulbure, îl alung imediat”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru Formula AS.

 

Citește și: Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei. Cei doi au aniversat 7 ani de la nuntăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 iun 2021, 17:40 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience